-
Dotazy a připomínky |
14
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
"Tak jeste mate sanci, kterou variantu zvolit: 7/7 nebo 3/3 Nebo treba..." - zobrazit celý komentář
hlasujem 3/3
"Fascinuje mě, jakým způsobem umíš relativizovat a banalizovat fakta a..." - zobrazit celý komentář
;-)
"Fascinuje mě, jakým způsobem umíš relativizovat a banalizovat fakta a..." - zobrazit celý komentář
někteří z vašeho lustračního seznamu ovšem tuto funkci používají...
příloha...
"někteří z vašeho lustračního seznamu ovšem tuto funkci používají... příloha..." - zobrazit celý komentář
Výpis veřejných hlasů, kdo je pro a kdo proti, není lustrací.
Někdo používá, nekdo zneužívá. To je rozdíl a důvod, proč jsme principiálně proti tomu.
"Výpis veřejných hlasů, kdo je pro a kdo proti, není lustrací. Někdo používá..." - zobrazit celý komentář
Co je to zneužívání? A kdo to zneužívá?
"Výpis veřejných hlasů, kdo je pro a kdo proti, není lustrací. Někdo používá..." - zobrazit celý komentář
Lustrace je v obecném významu kontrola údajů v různých evidencích a rejstřících.
Zneužívání je zpětná změna významu nebo přímo odmazání předchozího komentáře, čímž se diskuze stává matoucí, zkreslující až nesmyslnou a snadno tak dojde k devalvaci komentáře někoho dalšího, kdo reaguje. Zatím k tomu v éře nového FA, pokud vím, nedošlo, ale dá se předpokládat, že může dojít. Rozhodně je dobře, že jsou upravené komenty aspoň označené. Obecně je ale možnost zpětně upravovat diskuzi jak z pera Kafky nebo Orwella.
Oba víme, v jakém smyslu jsi slovo lustrace použil.
Jsem pro 5/5
P. S. Bohužel mi také připadá, že některé velmi hlasité požadavky aktivní komunity nejsou brány příliš vážně. To pak jeden už nemá chuť být aktivní. Ale děkuji za mínusky v nadpisech, to mě potěšilo.
7/7
"Zneužívání je zpětná změna významu nebo přímo odmazání předchozího..." - zobrazit celý komentář
...tech, kdo byli pro editaci komentaru je vic nez je uvedeno zde ve foru ale min nez je tech kteri jsou proti :)...
Take - vitezstvi neni jednoznacne, ale doslo ke kompromisu.
Momentalni stav Editace komentaru
- ANO,
- Omezeno na 24h - tedy by melo slouzit jen pro opravu preklepu
- V pripade zneuziti bude editace zrusena
Myslim, ze bychom si meli zkusit verit a zkusit byt vuci sobě férovější.
Vase nazory peclive probirame a "hážeme na basecamp" programatorum...akorat toho ted maji trosku vic ve fronte...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).