Téma dne "LÁSKA SE ZIMY NEBOJÍ" - čtvrtek 6. 2.

• Marie
    Marie
    11.02.2025 13:00

Také gratuluji moc Eff k vítězství...soutěžila s námi poprvé a hned... taková výhra - 1. místo. Jsem zvědavá, jaké téma na březen vymyslíš a držím palce...ať je více fotek . Též gratuluji MSD - vítězství unikl jen o vlásek. Díky Petrovi52 za zajímavé téma a práci s tím. Též Tvá fotka byla pěkná a skončila na stupních vítězů. Těším se na nové TD. Ahooj.

• Petr52
    Petr52
    11.02.2025 14:06
    Reaguje na KIV 11.02.2025 12:13:

"Milý drahý bývalý fotografe, napadlo tě třeba někdy že příklady táhnou?..." - zobrazit celý komentář

KIV čím více budeš s tím kibicem diskutovat, tím to bude horší. Jediné řešení je ho úplně ignorovat, to ho přestane bavit.

• Eff
    Eff
    11.02.2025 14:31
    Reaguje na Petr52 11.02.2025 09:56:

"Přeji hezký den. Vyhodnocení TD : 1.místo Eff- Co miluji nejvíce - 11.bodů..." - zobrazit celý komentář

Moc děkuji všem, sice nás bylo málo, ale i v takto komorním prostředí jsme si hezky zasoutěžili. Z vítězství mám velikánskou radost a nachystala jsem vám takové oddechové téma, které lze uchopit dle vaší fantazie a chuti. (Návrh už jsem odeslala, ale nevím, jak to chodí a kdy bude zveřejněno). Dobré světlo všem :)

• Tomava
    Tomava
    12.02.2025 01:08

Gratuluji Eff, MSD a Petrovi52 k vítězství a umístění. Byl bych moc rád, kdyby příště byla účast vyšší. Každopádně se těším, co na nás Eff vymyslela.

• Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    12.02.2025 10:20

Hezký den všem, výsledky jsem zapsal.

A přináším nové zadání od Eff: www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/410/

Děkuji. Adam

• Paveljan
    Paveljan
    13.02.2025 23:11
    Reaguje na E.B.E 10.02.2025 20:59:

"Nemůžu s tebou souhlasit. Podle mě většina fotografií zadání neplní...." - zobrazit celý komentář

Myslím, že tento komentář není úplně od věci, také jsem se divil, proč se některé fotografie v TD k zadanému tématu objevily. Osobně si myslím, že téma snadné nebylo, což mohlo být i jednou z příčin nízké účasti. Vítězům i tak blahopřeji.

• MSD
    MSD
    14.02.2025 21:39
    Reaguje na Paveljan 13.02.2025 23:11:

"Myslím, že tento komentář není úplně od věci, také jsem se divil, proč se..." - zobrazit celý komentář

Jenom malá poznámka. Jedna věc je názvem jednoznačně definované téma soutěže ale druhá je povinnost dále soutěž uvést slovně. Myslím, že už tady někde bylo řečeno, že směrodatný je POUZE NÁZEV, ale onen doplňující text bývá někdy matoucí. Autor tématu se snaží přiblížit ideu jeho tématu, ale tím ho mnohdy rozšíří. A uživatelé se pak přirozeně, i když nesprávně, chovají v duchu toho doprovodného textu. Ten by neměl existovat. Teď nedokážu najít celé to zadání. Ale pokud si správně pamatuji, poslední věta zadání tak trochu působila oním rozšiřujícím duchem :-)

• MSD
    MSD
    14.02.2025 21:40
    Reaguje na MSD 14.02.2025 21:39:

"Jenom malá poznámka. Jedna věc je názvem jednoznačně definované téma..." - zobrazit celý komentář

A, omlouvám se, samozřejmě děkuji za blahopřání :-)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse