Vzpomínky na Afriku, část II.

• oHuL
    oHuL
    11.05.2011 11:24

To je zase pocteni. Az je mi z nekterech na bliti.
    RB napsal svuj nazor a reakce na to?
    Prasky, Umeni, choroby, soudruzi...

Kdyby blbost mohla kvist, tak by na miste Nizozemsku zkolaboval trh.

• Ondřej Medůna
    Ondřej Medůna
    11.05.2011 12:20

Kdyby pan Burda napsal svůj názor tak, jak se to mezi slušnými lidmi dělá, tj. bez sprostých urážek, jsem přesvědčen, že by se nesouhlasné příspěvky ostatních nesly v podobném duchu. Anebo jinak - na hrubý pytel hrubá záplata. Já nemůžu za to, že mě pan Burda hned v prvním příspěvku určeném mně pozuráží ;)

• oHuL
    oHuL
    11.05.2011 12:32

Pocet kvetu se prave minimalne zdvojnasobil.

• Ondřej Medůna
    Ondřej Medůna
    11.05.2011 12:38

A z koho že vám je teda na blití?:)

• Roman Maliha
    Roman Maliha
    11.05.2011 12:47

mě z lidí co se neumí vyjádřit slušně a bez urážek :)

• oHuL
    oHuL
    11.05.2011 13:10

Ondrej Meduna: Konkretne tady nejvic treba z Romana Malihy, ktery si evidentne nevidi ani na konec nosu.
    Ale blbost v podani pytle a zaplaty, kdy prvni pytle tady do diskuze pristaly 9. 5. v 16:10 nasledovane stejne den v 18:17 a nasledujici den o pul jedne rano, takova blbost uz pak muze jen kvist vys a vys....

• Ondřej Medůna
    Ondřej Medůna
    11.05.2011 13:22

Fajn a proč se teda po mém dnešním příspěvku zvýšil počet květů na dvojnásobek? Jo oni vlastně dneska prodávaj kytičky proti rakovině!;) Jestli jste si nevšiml, pan Burda se tu takhle projevuje často, takže jeho další výjevy pak spouštějí lavinu ne moc vybíravých příspěvků na jeho adresu. Mně třeba ty fotky pana Peterky přijdou takový normální, žádný zázrak ani žádný extra průser, ale proto přece o nich nebudu hned psát, že to jsou sr..., jako pan Burda, to jste si zas mohl všimnout vy, kdo si tady jako první nevidí na špičku nosu, resp. první pytel.

• oHuL
    oHuL
    11.05.2011 13:31

Zdvojnasobil, kdyz si o sobe pytle navzajem mysli jak dobry nejsou zaplaty.

To je blbost cislo 1.

Blbost cislo 2: kdyz nekdo neumi rozlisit nazor na to co kdo vyfotil od nazoru na nekoho jinyho.

Sracky? Tak jsou to podle neho sracky. Nenapsal o autorovi, ze je to kok*t, atp. Protoze nepsal o autorovi, ale o tom co autor predvedl.

Kdo to neumi rozlisit, moc dal nez na spicku nosu nevidi.

• Ondřej Medůna
    Ondřej Medůna
    11.05.2011 13:36

Tak to jo, už jsem se lekl, že jsem tu nikoho neurážel, případně jsem tu nepsal sprostě, jinak bych si mohl myslet, že mi titul pytel patří omylem ;)
    Děkuji za velmi přínosnou debatu a přeju vám pěkný den. O. M.

• oHuL
    oHuL
    11.05.2011 13:45

Ondrej Meduna: Pozde si stezovat, ze se nekdo zaradil mezi pytle i pres to, ze prvni reakce, ktera mu byla adresovana nebyla podana na zlatym podnose.
    To zarazeni probehlo samocinne a uplne jednoduse:
    1) obhajoba typu "na hruby pytel" (pritom "vzlikani" nad prvni adresnou odpovedi od RB)
    2) Zaroven s tim ticha podpora (souhlas s) MV, RM, ci TS ... nad tema prispevkama zadny pohorseni, ty jsou uplne v poradku, slusny (protoze "zaplata")...

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse