-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
klasicka cesta za cernousky...
v domacim albu jiste dela radost,
obecne namilionkrat prevarene klise.
od doby digitalu za 1590 Kc a ceny letenky za 18.700 Kc
si takoveto fotky privazeji uz i ukrajinske uklizecky.
Pane Burda, nezapomněl jste si dneska vzít Ty prášky?
pro mne 100x zajímavější než Vaše "umění" p.Burdo ...
nevím co je to za chorobu vnucovat lidem že jen ten jejich nároz je jediný správný , asi pozůstetek minulého režimu soudruhu :)
Fotky potesily, realita musela byt mnohem hezci. RB neprekvapil, jsem rad ze ma clovek v okoli kok*ty, tim se totiz utvzuje, ze i pres sve mouchy je vlastne docela normalni! ;-)
Pane Maliho,
jsem uz dost stary na to, abych vedel, ze to Umeni, ktere ma ve vasi hube takovy vysmech, neni nedostupne. Ze se naucit rozpoznavat a orientovat se v nem muze naucit kazdy clovek.
Staci jen pile, snaha, touha a urputna pracovitost. Ale to je stejne, jako kdyz si chcete koupit/delat dobre zidle.
Co vsak take jsem, pane Maliho, poznal, je fakt, ze jsou lide a neda se s tim delat nic, kteri se rozhodnout zit a umrit jako cervi.
RB: Jste si jist, že z cest do podobných míst je nezbytně nutné přivézt pouze Vámi zmiňované Umění, a ostatní neUmění vyhodit do koše?
nekonecne hloupy dotaz, ze? vypada to, ze vam Umeni cist zustalo cizi.
---------------------------
pro ruzne Ondrase zopakuji text vyse:
v domacim albu jiste dela radost,
obecne namilionkrat prevarene klise.
specialne pro Ondrase prelozim do jazyka zakladni skoly:
at si pan Peterka dela s fotkama co chce (a dokonce verim, ze v jeho okruhu pratel delaji radost). Ale verejny prostor by temito hovadinami zaplevelovat nemel. Je to vec soudnosti.
Děkuji nekonečně chytrému a soudnému Burdovi za nekonečně vstřícný komentář ;)
tady se mi líbí, tady ta diskuze fakt žije. :-))
Zajimalo by mne, jestli je to nasledek dlouhodobeho "pernikareni" nebo vrozena demence..? ;-) Nemohu jinak - pan RB opravdu blaboli..
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).