-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Krásný den všem fotografům,
přikládám pravidla pro následující TD "TAJEMSTVÍ"
PRAVIDLA:
---------------
Fotografie musí být nafoceny od vyhlášení tohoto tématu (9. 4. 2025) až do 1. 5. 2025.
Vkládejte max. 3 aktuální (nikoliv archivní) snímky do této galerie s datem pořízení, nejlépe s EXIF daty, a to pouze ve čtvrtek 1. 5. 2025 od půlnoci do půlnoci. Hodnotí se slovně, bez bodů.
Hodnoťte snímky ostatních soutěžících, komentujte, poukazujte na chyby a vyzdvihujte klady. V termínu od pátku 2. 5. do půlnoci pondělí 5. 5. vyberte tři snímky, které se vám nejvíc líbí a u jedné vaší vložené fotografie zadejte „upravit informace.“ Do popisu fotografie vepište pořadí snímků od prvního po třetí místo následujícím způsobem:
1. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
2. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
3. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii a nezapomeňte kliknout na „uložit fotografii“, jinak se nic nenačte. Každá fotografie soutěží sama za sebe, body za různé snímky jednoho autora se nesčítají. Snímek, který uvedete na prvním místě, dostává 3 body, druhý 2 body a třetí 1 bod.
VÍTĚZ = Autor s fotografií celkově na prvním místě, volí nové téma TD a sčítá u něj body. Nové téma s krátkým popiskem napíše na redakční mail redakce@fotoaparat.cz a k němu připojí průvodní fotografii odpovídající jím vybranému tématu.
Administrátoři následně otevřou novou galerii s názvem TD jako soutěž, která se koná opět první čtvrtek dalšího měsíce.
---------------
Přeji všem dobré světlo.
Adam
Jejda, to bude asi těžké. Ráda se ale podívám, co ostatní vymysleli. :-)
Nó, tak myslím, že v této soutěži bude fotek opravdu pomálu.
Dobré téma :-)
"Jejda, to bude asi těžké. Ráda se ale podívám, co ostatní vymysleli. :-)..." - zobrazit celý komentář
Marie nezoufej. Určitě nějaké tajemství máš a jistě vymyslíš tu správnou prezentaci!!
"Nó, tak myslím, že v této soutěži bude fotek opravdu pomálu. Dobré téma :-)..." - zobrazit celý komentář
Měl jsem ještě jedno (myslím mnohem obtížnější) téma, ale usoudil jsem, že by to v tom předjarním počasí bylo moc. A můj problém je, že mám rád poněkud abstraktní témata, která dávají možnost fantasii. Ale opravdu nevím, co pro tohle téma vyfotím.
"Měl jsem ještě jedno (myslím mnohem obtížnější) téma, ale usoudil jsem, že..." - zobrazit celý komentář
Přesně! To téma se mi moc líbí. Ale také nevím, jak ho uchopit :-)
Tajemství je hodně dobrý téma.Široká škála možností co vyfotit.Už se těším na fotky.A taková omluva za minule téma,kdy můj mozek hned nepochopil bodovani.:-)Asi nejake erupce na slunci :-) Všem přeju dobré světlo,slunce v duši :-) a v klidu den
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).