-
Dotazy a připomínky |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
14
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
Úvaha, tak trochu mimo mísu:
Když se objevila A700, tak trvalo poměrně dlouho, než se první kusy objevily na Paladixu, zato řada NEX se tam vyskytuje docela často a to včetně nejnovější 16M. Tak že kde je zakopaný pes ?
Tím vůbec nezpochybňuji skvělý obrazový výstup.
Elektronický hledáček je výborná věc, přinejmenším v šeru, kdy už není na optickém nic vidět. Také jsem tomu nevěřil, ale co mám tenhle foťák, doufám, že se to stane standardem.
O kvalitě videa z APS-C čipu a kvalitního objektivu není pochyb, s tím Hollywoodem je to ale hodně nadnesené.
Čárlí: já jsem se koukal a důkladně - ne do tohoto, ale do Pan G3, který je o stupínek horší - nicméně pro mě v rozlišení, reakci na pohyb, barvách, snesitelnosti pro oko při celodenním focení stále o 4 řády horší než TTL pentagonální hledáček. Je to můj názor - nikomu neberu jeho. S EVF už jsem vnitřně smířen u třídy bezzrcadlovek/kompaktů (tam to ani jinak nejde), ale nemohl bych tím fotit celý den.
Taffey : Až s touhle cihlou budeš fotit nějaký Hollywoodský trhák delší, než reklamní šot, tak mi dej vědět, já řeknu jedné známé rehabilitační doktorce, co umí skvěle napravit záda a ztuhlou páteř. Tak nějak tuším, že bys to mohl potřebovat - pokud si zapomeneš stativ :-).
fotit - jsem myslel točit.
Na Canon 5D mII byla natočena jedna celá episoda House MD.
No, s tím Holywoodem jsem se domníval, že to, jako nadsázku, vezmete. Jasně, že záleží na tom, kdo to točí. Ale technicky je to naprosto brilantní.
no na Paladixu jsou 3 starší NEX5, ale nový NEX-5N žádný... ale to je jedno..
Miroslav: koukat do Panasovicu G3 a vyjadřovat se k sony A77... noo...
Pan G3 má hledáček o velikosti 0,7x a rozlišení 1,4Mpix, a sony A77 má hledáček velikosti 1,1x a rozlišení 2,4MPix...to jsou dva diametrálně odlišné hledáčky různých parametrů a různých výrobců..
Jo, já bych se přidal k Čárlímu. Chtěl jsem si koupit Nikona D4 http://www.fotografovani.cz/art/hp_foto/nikon-d4-pro-narocne.html, co bude na trhu letos, je to FF mašina profi třídy. Ale pak jsem se podíval na fotky z tohoto http://digitalni-fotoaparaty.heureka.cz/nikon-coolpix-s4150/specifikace/#section přístroje, a D4 jsem zavrhl.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).