-
Diskuse ke galeriím |
23
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"jen se chtěl zeptat kde mám hodnotit? kde mám uvést hodnocení? díky..." - zobrazit celý komentář
Jako vždycky...
pod fotkou.
"Jako vždycky... pod fotkou...." - zobrazit celý komentář
Mám tam tři, tak je snad jedno pod kterou. I když, kdyby se to psalo tady do fora, tak by se to nekomu mozna lip scitalo. Ale to je jedno.
Opravdu bych radila podívat se, jak to bylo dřív. Nic komplikovaného. Nejjednodušší řešení.
I dřív mívali lidi vložené dvě či tři fotky, takže pod jednu to napsali, pod ostatní nic, a nebo pod ty zbylé napsali "hodnocení je u ..." a název fotky, pod níž uvedli hodnocení.
Pokud bude chtít administrace vyrobit excelovou tabulku, kam si každý bude svoje hodnocení vpisovat, nic proti, už se i tom jednalo na starých stránkách. Ale požádat bys měl ty, inovátore. :-))
Nicméně trošku mi tane v koutku mozku otázka, kolik lidí, co dneska tak tak zvládnou dodat hodnocení pod fotku, bude ochotno klikat ještě někam jinam, místo toho, aby se na to vykašlali úplně.
"Opravdu bych radila podívat se, jak to bylo dřív. Nic komplikovaného...." - zobrazit celý komentář
Klikat, neklikat, nie som si istý či v tom majú všetci uplne jasno.
Môže sa to totiž chápať :
1,2,3 ako poradie miest tj 1 ako top atd.
Alebo naopak: 3,2,1- 3body ako top.
L.
"smyslem TD bývalo vyfotit fotografii na zadané téma, nikoli šmátrat v..." - zobrazit celý komentář
...jj, proto jsem se nakonec nezucastnila :)
"Klikat, neklikat, nie som si istý či v tom majú všetci uplne jasno. Môže sa..." - zobrazit celý komentář
...tedy muzeme pravidla shrnout takto?:
- Body staci napsat pod jednu fotografii (pod ostatní nic, evt. napsat "hodnocení je u ...").
- Boduje se: 3,2,1. Kde 3 body = top.
- Pokud má někdo více fotografií, hodnotí se jen jedna
A taky - hodnotit můžete dneska až do 24:00...je to kvůli tomu, že systém umí jen celé dny...
udělali jste mi v hodnocení guláš. Smazala jsem číslovky s tečkamy, které udávaly pořadí a raději k autorům napsala - 3 body, 2 body, 1 bod...
tečkamyyyy :D Jsem po noční, nevydím a nemislým :) a pýšu, co prsty chtějí, ne... co bi měl chtít mozek :)
"...tedy muzeme pravidla shrnout takto?: - Body staci napsat pod jednu..." - zobrazit celý komentář
"Pokud má někdo více fotografií, hodnotí se jen jedna"
... to jsem nevěděl, dal jsem první a druhé místo jedné osobě. Co teď? Mám to změnit?
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).