Okem profesionála - vyhodnocení tématu 'Krásné nové stroje'

• Jakub Súkeník
    Jakub Súkeník
    22.12.2015 17:25

Jako cenu redakce - jednodenní kurz s Robertem Vano od FotoInstitut.cz - jsme vybrali fotografii Stanislava Ševčíka: "Tramvaj". Gratulujeme!

• KIV
    KIV
    22.12.2015 21:54

Protože už vyšel článek s vyhodnocením soutěže „Okem profesionála“ na téma „Krásné nové stroje“, fotky by měly být přístupné veřejnosti k prohlížení a komentářům.
    Můžete mi prosím napsat, jak to mohu udělat?
    Kliknutím na fotku v článku to nešlo, tak jsem zkusila procházet zpětně všechny vložené fotky za poslední měsíc plus.
    41x jsem klikla ve „Všechny fotografie“ na „Načíst další“, a pak jsem narazila na stránku, kde konečně jsou první čtyři z nich. Jsou tam, ale nejdou otevřít, hlásí mi to „K této fotografii nemáte přístup“.
    Tak jsem se šla podívat na ty dvě mé vlastní v mé osobní galerii, a taktéž, fotky nemohu otevřít, je tam taky nápis „K této fotografii nemáte přístup“.
    Až to opravíte, můžete mi prosím napsat, jak zobrazím všechny vložené, aniž bych musela klikat 41x ve všech vložených fotkách? Děkuji.

• Petr.
    Petr.
    28.12.2015 13:02

Hmm, upřímnost za upřímnost. Profesionál byl zklamán a tak na oplátku odflákl článek a v podstatě nic přínosného k fotkám nenapsal. Možná, že by to právě ti z "nepovedených" ocenili nejvíc.

• KIV
    KIV
    28.12.2015 13:53

No, tak se zeptám ještě jednou a srozumitelněji:
    Kde se dají zobrazit fotky vložené do listopadového OP na téma stroje?
    Nebo jinak, proč jsou dokonce zamčené?
    (To znamená že když vím která fotka to je a najdu si ji ve vložených fotkách, a kliknu na ni, tak mi to řekne že k té fotce nemám přístup.)
    A podotázka:
    Galerie – Všechny soutěže – kde je OP-listopad? (je tam říjen, je tam prosinec)
    ---------
    Soutěže – všechny soutěže – OP říjen – Zobrazit všechny – klik na kteroukoliv z nich –
    To je to co hledám pro listopadové téma…

• KIV
    KIV
    29.12.2015 17:00

Když už tu běží nějaká soutěž, chce to pustit lidi pod fotky co nejdřív to jde, jinak ty fotky budou navždy prázdné, autoři budou naštvaní, a je to škoda i pro foto-portál, i pro morálku lidí.
    Chce to průběžně podporovat aktivitu, přidat na soutěživosti, krátkodobé soutěže na téma, spontánní soutěže, co čtvrt roku vybrat nejlepších 10 černobílých fotek, nejvtipnější fotky, nejzajímavější dokumenty, vybrat deset uměleckých, nejlepší tucet momentek za poslední měsíc, či makrovek, zvířecích, a podobně. Prostě aby se lidi sami od sebe chtěli víc zapojit, vytáhnout své skutečně dobré fotky aby se jejich fotky zařadily mezi ty zmíněné dobré či zajímavé….
    Chtělo by to přidat galerie, například humor, momentky, street, co já vím, aby se z nich pak tyhle fotky pro soutěžení mohly lehčeji vybírat…
    Člověk sem něco napíše, jako například tady ta má zmínka o mrtvých fotkách vložených do OP, a nedostane ani odpověď… Je to škoda…

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    29.12.2015 22:34
    Reaguje na KIV 28.12.2015 13:53:

"No, tak se zeptám ještě jednou a srozumitelněji: Kde se dají zobrazit fotky..." - zobrazit celý komentář

Ahoj Karen, dekujeme moc za postrehy a napady. System je novy, jeste se nastavit/ vyhodnotit soutez ucime :) "Okem profesionala - listopad" uz by melo byt videt: https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/127/
    Jsou povoleny komentare, i hodnoceni. U "Tema dne" jsou povoleny jen komentare.. Jako admin nekdy vidim vic, tedy budu rada za reakci, zda je to takto vporadku. Dekuji. Helena

• rulisa
    rulisa
    30.12.2015 00:52
    Reaguje na Helena Macenauerová 29.12.2015 22:34:

"Ahoj Karen, dekujeme moc za postrehy a napady. System je novy, jeste se..." - zobrazit celý komentář

No, ehm, nevím jak teď, ale dřív se to testovalo prostě odhlášením z adminského na jiný, testovací profil...

• Raul Zelený
    Raul Zelený
    30.12.2015 08:59

Milý Ježíšku, děkuji ti, že jsi nám touto cestou naložil krásný nový stroj od známé firmy
    Laurin a Klement (obr. č. 7).

• rulisa
    rulisa
    30.12.2015 10:12
    Reaguje na Raul Zelený 30.12.2015 08:59:

"Milý Ježíšku, děkuji ti, že jsi nám touto cestou naložil krásný nový stroj..." - zobrazit celý komentář

:-))))

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    30.12.2015 13:52
    Reaguje na rulisa 30.12.2015 00:52:

"No, ehm, nevím jak teď, ale dřív se to testovalo prostě odhlášením z..." - zobrazit celý komentář

Okem profesionala nyni probiha novym zpusobem - fotografie se importuji primo pres webove rozhrani a prestavaji se posilat mailem. Probehnutim noveho kola muze tak dojit k novym postrehum/napadum. Nejlepe primo od ucastniku teto souteze....za prinosne napady dekujeme :)

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse