-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
Ještě chci zmínit, že jsem na jiném portálu, kam jsem začala dávat fotky, viděla pod fotkou i multiple poznámek (nebude to doslova a hledat to teď nebudu), že autor fotky tento komentář smazal. Ba i byly fotky s komentáři jak řešeto, smazané skoro všechny, jen tam byly tyhle statementy... Nikdo se nad tím nepozastavuje, prostě někdo tam na autora zaútočí a šup, autor to smaže - odejde komentář i s body u toho konkrétního komentáře. Tak to mají prostě vydefinováno, a nikdo na to nereaguje. A to prosím maže autor NE SVÉ komentáře. A je klid. Možná to taky není dobře, protože se dá smazat vše co se autorovi nelíbí, ale funguje to tam tak... Takže co jsem vlastně provedla? Vymazala jsem komentáře PO útoku na mne. Ten útok tam prostě neměl být. A jinou obranu člověk nemá, než zničit svou fotku. To taky není dobré. No nic, můžeme tu diskutovat co a jak do budoucna, věřím že se dohodneme, nebo to prostě zůstane dál jak to je, když rozborem zjistíme, že to asi líp nenavrhneme. Jestli se dá vymyslet něco lepšího, vedení bude asi jenom rádo, když něco kloudného vymyslíme. Možná že nejlíp bude, když si budeme sami hlídat mezi sebou, aby na sebe lidi nebyli zbytečně zlí. Je to těžké ohlídat, aby se lidi jen nechválili, abychom si mohli spravedlivě ohodnotit fotky, ale přitom si neubližovat.
Tak mě napadlo - proč chodí lidi za stařešinou pro radu? Není to proto, že má červený diplom z Oxfordu, ale že už hodně prožil, a tím že sám udělal v životě tolik kopanců, je schopen říct těm druhým ne co dělat, ale co nedělat... Zas o kopanec víc, zas bohatší životní zkušenost, šmarjá, já asi stárnu...
Karen, nechci a nebudu číst celé ty vaše výmluvy, jsou mi putna, ale jen pro pořádek a osvěžení Vaši paměti. Vy jste kometáře nevymazala hned, jen jste je néjprve poupravila a tet tu vesele tvrdíte, že jsem na Vás útočil a vy chuděra jste se bránila...
V té Vaši pseudoomluvy jste také na některé věci pozapoměla...
V podstatě jste adminům ukázala, jak lehce se dá to "editování" komentářů zneužít...pak se jako omluvíte a ve finále vás admini ještě pochválí...
Josefe, klídek. Máš pravdu. Jsem perfekcionista, ale ani ne tak z povahy, jako dokopána. Napsala jsem něco jako "řepka to není, je to posekaná louka u lesa, a pole tam nikdy nebylo" a odeslala to. Pak sedím a přemýšlím - a herr Gott, jak dlouho tu holka jseš? Teď ti někdo napíše že lžeš, že jeho babička tam na tom poli chodila na řepku, a jsi v háji. Tak honem, edit, a změnila jsem na "POKUD VÍM tak tam pole nikdy nebylo"... Co říkáš, dáme si kafe, a zkusíme se uklidnit? Ráda bych tě odebrala z mé černé listiny, ale zatím se bojím... Co ty na to?
"Josefe, klídek. Máš pravdu. Jsem perfekcionista, ale ani ne tak z povahy,..." - zobrazit celý komentář
Já myslím, že Vy budete lhát i v hrobě...
No, to je ten žravý nepřátelský postoj, který nefunguje asi ani na spřátelení se se psem. Škoda. S tím nic nenadělám. To kafe si dám slejně.
Tet jste své chování vystihla docla přesně. nelze přeci někomu podávat ruku a zároveň se mu vysmívat....
Mimochodem tohle vlákno bylo původně o něčem jiném...
Jo, a co tedy má autor dělat, když se začne debata odkloňovat, řekněme váš příspěvek ve 12:15. Zatrhnout "nahlásit" (jako jste to udělal vy u mé fotky), nebo neodpovědět vůbec? Klidně si otevřete své vlákno, na cokoliv, tak to tady funguje. Ale když přijdete sem, dovolte, abych zareagovala.
Nemám rád ulhané lidi, bývá mi z nich na blití....
Vhodné téma na samostatné vlákno. Prosím abyste sem již více toto téma nechodil rozebírat. Prosím. Zas víc dělat nemůžu. Jedině že by se zavedla v "autorově vlákně" editace všech příspěvků...
To byl pokus o vtip!!!!
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).