-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Navrhuji, aby každý kdo bude komentovat fotky, musel mít vložených v té době ve své galerii aspoň půl tuctu svých fotek. Jsme fotoportál, a každý komu je raděno, chce vidět, jak budou jeho fotky vypadat, když se bude řídit radami radícího. Děkuji.
Považuji to za nesmysl. Zdůvodnil to dobře Raul zde:
https://www.fotoaparat.cz/forum/diskuse/1789/11/#article-comment-13819
Samozřejmě že i já bývám zvědavá na to, jak fotí kritik, ale i když bude mít v galerii třeba špičkové snímky, častokrát ten DOTČENÝ chudáček bude jeho galerii vztekle a ublíženě hanit, vzpomeňme si třeba... na Horáčka :D Tohle k ničemu nepovede :)) Mně by se spíše líbilo, kdyby každý, kdo vystavuje... byl ochoten nahlídnout i pod jiné obrázky, ale ani k tomu donutit nikoho nelze...
"Považuji to za nesmysl. Zdůvodnil to dobře Raul zde: https://www.fotoaparat..." - zobrazit celý komentář
...
"Navrhuji, aby každý kdo bude komentovat fotky, musel mít vložených v té..." - zobrazit celý komentář
Najednou Vám nejde o něčí úpřimný názor ?
"Najednou Vám nejde o něčí úpřimný názor ?..." - zobrazit celý komentář
???
I bezdomovec má právo zastavit kohokoliv na ulici, a říct mu svůj názor, kam uložit milion pro nejlepší profit. Já bych jen ráda věděla, čí rady mi mohou prospět, a které s poděkováním přehlížet.
"I bezdomovec má právo zastavit kohokoliv na ulici, a říct mu svůj názor,..." - zobrazit celý komentář
Ano, i bezdomovec má právo říci svůj názor. Těžko bychom jej mohli ale respektovat, jako finančního poradce, stejně jako tlusťocha, poradcem na hubnutí ( "Chceš zhubnout? Zeptej se mě jak." (Herbalife) :-)
To bychom ale pak správně měli nově příchozím zakázat dávat sedmičky :)
Aha - a podle čeho tak asi mají vědět co je jednička, kdy dát trojku, kdy sedmičku.
Je snad někde vydefinována nějaká stupnice?
Je to vyjádření lásky, něco jako když dá maminka na talíř čtyřletému chlapci sedm knedlíků. :-)
A ano, dokud by neměli vložených 6 fotek, tak by prostě nehodnotili, noví nebo nenoví.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).