-
Dotazy a připomínky |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
je tam chyba. Nafotil jsem 1045 snímků
No reknu Ti, Carli, to ti muselo dat asi dost prace, co ;-) takova podrobna recenze asi nebude ani v zadnem tistenem casopise ...
Jo co se tyce baterek, nabijel jsem 5D 8.zari a fotim s prvotnim nabitim dodnes - je fakt, ze zatim mam tak 200 snimku, ale baterka je stale na pulce.
Suprove vypada 5D se Sigmou 24 - viz prvni fotka Tveho testu ;o)
sqělá recenze, dík!
K těm rozdílům 7D a 5D bych zdůraznil ono manuální ostření. Pokud mam zapnuto AF tak manuální ostření je zablokováno. Pokud přepnu na MF tak na rozdíl od 7D nelze nijak použít "AF nápovědu".
Szöke A.
Veľmi dobrá recenzia, veľmi sa mi páči!
Mám v úmysle kúpiť D5D, a vlastním objektívy Helios-44-2 a Tair 300/4,5, chcel by som vedieť, či by to bolo možné použiť ich, a ak áno, tak akú redukciu by som mal použiť, a odkiaľ zohnať?
blondiea:
těžko radit, tyto objektivy neznám, takže ani nevím jaký mají bajonet či závit. Já třeba používám redukci Dynax/M42 vyrobenou panem Kolínem (tel. někde ve Foru)+ redukci M42/pentacon six a je to v pohodě.
yenya01:
jo je to skvělá Sigma 24/2,8 II a tato sestava fungovala výborně, velmi rychlé AF.
yenya01:
když nepočítám čas strávený venku při focení, tak napsání druhého dílu trvalo 2dny.. a noci.
Super recenze, to srovnání D5D a D7D je parádní.
No podle ohlasu doufám, že minolta přijde s něčím novějším. Kdesi sem četl, že minolta pomáhá SONY na vývoji zrcadlovky a určitá pomoc i designová příbuznost je znát na nové EVF SONY S 10Mpix snímačem velikosti APS-C. Že by tento či jiný čip šel na oplátku do DSLR Minolty ?
No snad se během pár let rozšíří i snímače 24x36 a pak asi odložím analog na druhé místo. Zatím šetřím a střádám :).
Bude reagovat Minolta na Canon EOS 5D ?
Skvělá recenze, díky.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).