-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Velmi dobrá recenze !!!!!!!!!
Uzasna prace, Kajo. Mam 7D - pro me velmi poucne, nazorne a podrobne.
musím uznat, že ta recenze je bomba!!! tak jak se tu poslední dobou dělají rezence je úžasné... jiné servery by si z vás mohly brát příklad...
Čárlí, perfektní. (což patří i k prvnímu dílu). Srovnání ovládání 5D vs 7D mě trošičku nahlodalo, to jsou podle mě důležitější věci ve prospěch 7D než všude zdůrazňovaná kovovost vs. částečná kovovost.
P.S. 5D s Biometarem je boží. O důvod víc ji koupit a nasadit na ni Sonar. :-)
Moc pěkné
"... a o důvod víc proč koupit CZJ Sonnar 300/4 a nasadit na něj D5D":)
Dobrá, ale velmi záslužná práce Čárlí !
Ondrej1.1: zdá se, že 7D po nabídnutém rebate 200 $ začala mizet z obchodů (BH ji nemá již více než týden), také u nás šla cena dolů, ale ne tak jako v USA (tělo 5D cca 800$, 7D cca 900$) - Kasa ji nabízel minulý týden za 29709 Kč. Co z toho plyne nevím, možná 7D II ?
použití Zeiss s D5D je opravdu perfektní a bezproblémové. A řekl bych, že její měření s nekompatiblními objektivy typu Carl Zeiss je i trošku lepší než u D7D.
To Amam:
A2 taky zmizela z trhu a dá se říct, že bez náhrady. A2 byla svým způsobem taky průkopník jako 7D, protože ruku na srdce - té 7D by slušely trochu jiné parametry
7D byla a je průkopníkem a prvním svého druhu, takže nějaké drobné problémy se dali předpokládat i když si myslím že nemá nijak výrazné. jedinou větší "slabinu" vidím v relativně malém čipu, mohl mít větší rozlišení, ale to už jsem říkam hodněkrát. Co se týče těla, ovládání a AntiShake je bezkonkurenční.
O A2 se dá říci, že byla špičková a stane se pro mnohé legendou, která zcela nesmyslně zmizela z trhu. Tím mě Minolta velmi zklamala. A200 není důstojný nástupce.
Jestli lze očekávat D7D II, nebo nějakou D8D či D9D s čipem 8MPix nebo 10MPix, jsou zatím jen dohady. Zatím je jisté jen to že D5D se fakt povedla a její mnohostranost dokáže hodně lidí ocenit. Je to pro uživatele rozhodně plus, než neustále měnící se bajonet i jiných značek, a potom přemýšlení který objektiv vlastně vůbec nasadím a který ne. ;o)
Zarazila mě ta životnost baterie - podle toho co píšeš je to 100 fotek na jedno nabití a to mi nepřipadá moc. Člověk, který používá Nikon D70 mi říkal, že mu baterie vydrží cca na 500 fotek.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).