-
Diskuse ke galeriím |
23
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Výborné. Jen si dovolím poznamenat, že pro svitek mám dost radši sklíčka, jednak film není úplně rovný(ale to by se dalo řešit nějakým delším lisováním), ale hlavně při delších osvitech už se znatelně ohřívá a mohl by se začít kroutit, v tom mu sklíčka aspoň trochu brání.
Moc pěkný článek,místo teoretických keců praktické rady. Mít trochu místa tak si komoru pořídím,už to tom dlouho uvažuju.No snad časem ...
Nevím, přečetl jsem o fotografi hodně. Tohle ale pro komoru asi nikoho nezíská. Nejlepší rady jsem asi viděl v knížce od Mirka Zajíce, viz mj.: http://www.jirikovy.estranky.cz/clanky/taras-a-ti-druzi/miroslav-zajic
Doufám, že není příliš nevhodné dát sem odkaz na "konkurenci":
www.temnakomora.cz
pro lidi, které tento článek nahlodal by mohl být velice užitečný.
bude
Predam vybavenie tmavej komory...:)
Dnes je to uz iba pre profikov a skalnych.
Velmi pěkný článek, jasný a srozumitelný. Po přečtení asi zauvažuji o změně svého stařičkého Opemus IIa za novější Magnifax....
Parádní články, jelikož se o tuto oblast začínám zajímat, jsou velice pomocné a díky za ně. Chce se pouze dodat HOUŠŤ JEN HOUŠŤ:-)
Jo jo, to mně připomíná láta mládí, kdy to jinak nešlo, ale teď žijem nějak hekticky a není čas. Inu škoda, mám na komoru pěkné vzpomínky
mimochodem firma durst není německá ale italská....
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).