-
Diskuse ke galeriím |
18
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
Nějak jsem pořád mimo mísu. A nevěřícně kroutím hlavou. Zloděj zůstane zlodějem i když řekne, že kukuřici natrhal u Nováků. To je ten zdroj.
Prosím, co to jsou za bludy, co tu pan Švarc hlásá, oficiálně nás nabádá, abychom porušovali autorský zákon a povznesli se nad obyčejnou prachsprostou zlodějnu? A vzali si z toho příklad a tvořili nová díla z ukradených fotek???? Nový směr?
Já to nechápu, fotím jak umím, někdy se mi něco povede a to pak mám radost, z cizí fotky, kterou bych vydávala za svou, bych radost mít fakt nemohla. Je něco špatně.
Jednou si na jiném webu mou fotku "půjčila" jistá paní a vydávala ji za svou, když jsem se proti tomu ohradila, tak my klidně napsala: Elo, to víš, že to je tvoje fotka. Dodnes to nechápu, to jako byla omluva nebo vysvětlení?
"Nějak jsem pořád mimo mísu. A nevěřícně kroutím hlavou. Zloděj zůstane..." - zobrazit celý komentář
:D trefné přirovnání s tou kukuřicí... mám vytaženou z mrazáku, ukradenou z pole... bude na večeři... nj, taky kradu... I mně jedna dáma zde ukradla fotku a jinde s ní sbírala body. Už ale nevím, zda jsme si o tom promluvily nebo jsem to nechala plavat. Ale tohle nechci, aby plavalo a uplavalo. Každopádně je fajn, že se pár lidí o téhle aférce dozví...
Podle výkladu adminů tedy de facto neexistuje krádež fotografie? Tedy sorry, ale kdyby někdo použil mou fotografii a vložil jí notabene na fotoserver, kde se fotkami chlubíme nebo chceme slyšet, co vylepšit - to by mi setsakra vadilo a považovala bych to za Krádež.
Ale řekněte, těšilo by vás, že třeba ostatní budou sypat hvězdičky a chválit? Já bych se moc dobře necítila. A vůbec bych se z toho neradovala. Jde přece i o nějakou autorskou čest. Ježíš, to zní pateticky :-)
Já za chvíli, až to vyšumí... fotku od Tamy z mé galerie smažu, je mi z pohledu na ni mdlo... jako ne z fotky, ta se mi líbí, proto jsem si ji vybrala, aby do mé galerie zapadla, ale je mi zle z toho, že není moje... :))
Je možné, že chtěla Tamy zkusit něco co jí zaujalo.
Adminum to asi nevadí.
Zajímalo by mě vyjádření samotné Tamy. A to mi tu chybí.
Vašek
Já ji chtěla oslovit, jako pár lidí zde, aby tomuhle věnovali pozornost, ale ode mě by to nebrala. To musí někdo nezaujatý... nebo někdo, kdo ji málo dráždil nebo vůbec nedráždil, třeba ty, napiš jí :D ale zase bude prskat nad našimi názory, no možná ji potěší, že admini stojí za ní a schvalují, co tu předvádí... a ještě chtějí, aby pro nás byla inspirací... a nabádají nás k podobným prasárnám... tím myslím krádeže a patlání.
"Je možné, že chtěla Tamy zkusit něco co jí zaujalo. Adminum to asi nevadí...." - zobrazit celý komentář
Já bych zas chtěl zkusit rozmlátit blbě zaparkovaný auta kolem mého domu. Můžu??? ...a jak by sis představoval vyjádření člověka, který očividně pracoval na cizím výtvoru a doteď ho samotného nenapadlo říct asdpoň pardon. Stalo se a už to neudělám?
"Já bych zas chtěl zkusit rozmlátit blbě zaparkovaný auta kolem mého domu...." - zobrazit celý komentář
Já na to čekám.
A pokud poškodíš špatně zaparkované auta, tak to odneseš ty.
V
Pane Švarc, dobrý den, chci se zeptat, jestli s kolegou Andrejem také sledujete a diskutujete všechny komentáře výše? Mohl byste se, prosím, vyjádřit k reakcím a dotazům na Váš příspěvek v tomto vláknu z 1.10 anebo je to tak, že dnes již také nevěříte tomu, co jste zde napsal? Děkuji! IC
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).