-
Diskuse ke galeriím |
22
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
11
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotogalerie |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
Krásný den všem fotografům,
přikládám pravidla pro následující TD "ALKOHOL - metla lidstva?"
PRAVIDLA:
---------------
Fotografie mohou být nafoceny od vyhlášení tohoto tématu (18.11. 2024) až do 5.12. 2024.
Vkládejte max. 3 aktuální (nikoliv archivní) snímky do této galerie s datem pořízení, nejlépe s EXIF daty, a to pouze ve čtvrtek 5.12. 2024 od půlnoci do půlnoci. Hodnotí se slovně, bez bodů.
Hodnoťte snímky ostatních soutěžících, komentujte, poukazujte na chyby a vyzdvihujte klady. V termínu od pátku 6.12. do půlnoci pondělí 11.11. vyberte tři snímky, které se vám nejvíc líbí a u jedné vaší vložené fotografie zadejte „upravit informace.“ Do popisu fotografie vepište pořadí snímků od prvního po třetí místo následujícím způsobem:
1. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
2. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
3. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii a nezapomeňte kliknout na „uložit fotografii“, jinak se nic nenačte. Každá fotografie soutěží sama za sebe, body za různé snímky jednoho autora se nesčítají. Snímek, který uvedete na prvním místě, dostává 3 body, druhý 2 body a třetí 1 bod.
VÍTĚZ = Autor s fotografií celkově na prvním místě, volí nové téma TD a sčítá u něj body. Nové téma s krátkým popiskem napíše na redakční mail redakce@fotoaparat.cz a k němu připojí průvodní fotografii odpovídající jím vybranému tématu.
Administrátoři následně otevřou novou galerii s názvem TD jako soutěž, která se koná opět první čtvrtek dalšího měsíce.
---------------
Přeji všem dobré světlo.
Adam
"Autoportrét je však možný" :D
Já jsem strašně zvědavá na fotky, které dáte do soutěže, protože mě samotnou vůbec nic nenapadá. Tak DOBRÉ SVĚTLO!
"Já jsem strašně zvědavá na fotky, které dáte do soutěže, protože mě..." - zobrazit celý komentář
No, mohl jsem dát něco jednoduššího.
Třeba: PODZIM ? :-)
V
"No, mohl jsem dát něco jednoduššího. Třeba: PODZIM ? :-) V..." - zobrazit celý komentář
Proč? To je v pohodě. Je tady spousta fotografů, co mají dobré nápady. Tak se těš, já se taky budu těšit.
"Proč? To je v pohodě. Je tady spousta fotografů, co mají dobré nápady. Tak..." - zobrazit celý komentář
Ono se to sejde. Tebe taky něco nakonec napadne.
V
Zdravím účastníky předvánočního a tento rok posledního TD.
Děkuji všem za účast. Vložení fotografie je jen polovina ze zadání zábavné soutěže, výzvy TD. Druhá část je, ohodnotit fotografie a nápady Vašich kolegů, protivníků, či kamarádů.
Doufám, že alespoň jednou za rok se podaří splnit tuto milou povinnost na 100%.
A k tomu Vám dopomáhej .......... zdraví a dobrá nálada.
Tak s chutí do toho.
S pozdravem Festa /Vašík/.
Přeji všem dobré ráno, dobrý den či dobrý večer.
Vyhodnocení TD- Alkohol- metla lidstva?
Zúčastnilo se, dle pravidel, 13 autorů s 21 fotografiemi a uděleno bylo 58 bodů celkem.
Pokud jsem udělal chybu, opravte mě.
1. místo Lenka Klimtová - ... ta naše třešňovice :-) ..........14 bodů
2. místo Tomava- Rezignace .............................................. 10 bodů
3. místo drpryl- Na Paracelsa! .............................................6 bodů
A abych odvedl svoji práci na 100%, tak zbytek je v příloze.
Děkuji všem, kteří se zúčastnili, dodrželi pravidla a udělali si čas na bodování.
Myslím si, že na bedně jsou tyto fotografie zaslouženě.
Blahopřeji Vám a předávám štafetu Lence.
S pozdravem Festa
Gratuluji Lence k vítězství a dpryl k umístění na stupních. Vaškovi patří dík a obdiv nad rychlostí vyhodnocení. A těším se na další TD od Lenky. Tom
Gratuluji vítězi :))
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).