-
Diskuse ke galeriím |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Souhlasím.
Velice ve mně již velmi dlouhou dobu roste pocit, že nemá smysl vyhazovat peníze za různé ,,Fotografické,, knihy.
Ano máte pravdu, drtivá většina z nich jsou okopčené texty z internetových stránek výrobců, jejich reklama a vůbec se mi nelíbí jak se prezentují jako potřebné, dokonalé, nezbytné pro tvorbu.
Myslím, že na trhu jsou i učebnice pro SŠ a skripta pro VŠ. Tam by bylo třeba navést zájemce o fotografii. pro inf. někdy jsou možné sehnat v knihkupectví na Václ.nám. Posílají i na dobírku/. Musím dodat, že za posledních 5-7 let jsem nenašel nic vyjímečného v tomto oboru. Až na opravdu vyjímku /taková skoročtvercová/ od p.Pilana za kterou jsem velice rád obětoval těch několik stokorun.
Dál bych chtěl vyzdvihnout brožované dílka vydaná Nat-Geografikem, ale to už je fakt dááááávný pravěk.
Ono sa to velice pohodlně opisuje, ale zesebe je zesebe. ,,Páni autoři?,,
Asi každý kdo trochu fotí (což jsme tu asi všichni) to opravdu nepotřebují. Stejně si ale pokaždý nějakou koupim a pak si říkám, že to bylo zbytečné. :-)
Další podobný názor najdete i tady: http://www.paladix.cz/clanky/jan-sucharda-fotograficky-atelier.html
Je fakt zajímavé, jak jste se tentokráte shodli... :-)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).