Recenze fotobatohu F-Stop Gear Satori

• Petr Kubalík 1
    Petr Kubalík 1
    05.11.2010 15:58

Další a super alternativa je Dakine sequence, sice trošku menší ale na jednodenní tůru se tam vleze všechno

• Jan Bainar
    Jan Bainar
    05.11.2010 18:12

taky bych si batoh nekoupil, nicméně oceňuju to, že se tu objevil poměrně netradiční článek.

• Ignacius
    Ignacius
    06.11.2010 08:52

Obcas mam pocit ze vyrobci fotobatohu svuj vytvor nikdy nemeli na zadech. Ulozny prostor pro fotak je vetsinou ok, ale vsechno ostatni je des a hruza. Pocinaje uloznym prostorem pro ostatni veci (obleceni, jidlo) a konce zpracovanim zad. Jeste jsem nenasel fotobatoh, ktery by mel zadove zpracovani (polstrovani, odvod potu, vetrani) alespon na urovni prumerneho trekoveho batohu.

• Ignacius
    Ignacius
    06.11.2010 09:00

A jak se tak divam na stranky F-stopu tak tato firma je toho zarnym dukazem. Misto zad tam prisroubovali drevenou desku. Hruza. Opravdu je nejlepsim reseni fotobrasna ulozena v opravdu kvalitnim batohu, ktery ktery se da poridit za polovicny ceny.

• Walther Krupinsky
    Walther Krupinsky
    07.11.2010 16:37

To me presne zajima. Stovky let se nosi v batohu v horach svetr, jidlo, piti, plastenka a drobnosti jako je mapa, pistalka, fotoaparat, poslednich 10 let mobil a navigace.
    A firmy udelaji batoh, jakoby na tridenni trek a mista pro nefotograficke vybaveni je tam na dva pomerance, tuzku a mobil.

• Taky..
    Taky..
    07.11.2010 20:31

pochopil-li jsem ten systém dobře, tak drobky z rohlíku mi budou padat do fotovýbavy, protože ICU není se zadní stěnou nijak spojená?

• Tom Novacek
    Tom Novacek
    07.11.2010 21:01

to TakyHonza: díky za předmětnou poznámku. toto je bohužel nedořešené...

• František Zemek
    František Zemek
    22.11.2010 20:28

Já to vyřešil jinak, batoh z TESKA za tři stovky, do ,,spacákového,, oddílu dvacet let starou ROVI brašnu. Perfektně mi tam vleze, je jak z tama.
    Když se přesunuju, tak tam mám vše, /no vše, mašina tři skla a blesk/. Když se ,,ubytuju,, vytáhnu stařenku brašnu a du na věc. Pokud jsem na pochodu, tak volky nevolky batoh dolu, zipem otevřít, odklopit brašnu a mám to všecko na porajtě, pokud nenesu brašnu zvlášť a pokud mi někdo čmajzne batoh, čmajzne mi všecko a mám klid.

• Jiří Březina 1
    Jiří Březina 1
    06.01.2011 15:33

Fotobatoh jsem taky zavrhl, akorát v něm skladuju méně používaná skla :) Mně se na chození nejvíc osvědčila tahle brašna navlečená na bederním popruhu normálního batohu
    http://www.megapixel.cz/naneu-correspondent-c-7

Vejde se tam kromě foťáku ještě jedno až dvě skla, která mám pohotově, zbytek mám v tom batohu. Je to bytelné a má to pláštěnku.

• David  Navrátil
    David Navrátil
    23.01.2011 21:33

Taky poslední dobou dumám nad tím, co vybrat za batoh, když jsu někam na hory, tak se to pěkně pronese.

Zaujal mě hodně tenhle: Naneu Adventure K5
    http://www.megapixel.cz/naneu-adventure-k5
    ale cena je pro mě vysoko..

půjdu proto nejspíš do tohodle:
    Naneu Military Ops Alpha-L
    http://www.megapixel.cz/naneu-military-ops-alpha-l

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse