-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Dobrý článek.
Mám "papírově" podobný přístroj, ale je to dneska už historický model Minolta A200 se zoomem 2,8/28-200 (přepočtených, 200 mm je ve skutečnosti 50) z roku 2006.
Podobná koncepce a podobná cena, i když tenkrát byla výprodejní z důvodu krachu značky.
A když se dívám na testovací snímek v plném rozlišení, ten poslední na ISO 1250, tak zde je vidět technický pokrok za ty roky. PL
no, přiznám se že jakási podoba s Minoltou A2 mne při testování také napadla.
škoda že Olympus nepodchytil zájem o tentofotoaparát a je na trhu momentálně nedostatkový
Mám mnoho let Nikon D90. O Stylus 1 vážně uvažuji jako o lehčí alternativě na cestování a turistiku. Kvalitnější bude i video. Jinak tohle je nejlepší recenze co jsem na internetu našel.
Díky za test, jen nevím, jestli jsem špatně četl, nebo chybí info o rychlosti autofokusu. Nemáte někdo zkušenost?
rychlst autofokusu je dost subjektivní pojem. Osobně jsem neměl pocit že by byl pomalejší než jiné přístroje.
Čárlí - Vrchní Zamíchávač Předsedova Adrenalinu: OK, děkuju za info.
Som začiatočník a rozmýšľam o výmene 7 ročného Nikonu Coolpix za niečo novšie, hlavne kvôli rozlíšeniu, lepšiemu zoomu a výklopnému displeju. Chcem si kúpiť niečo na dlhšiu dobu a najviac mi do oka padol tento model a Sony DSC-RX100 Mark II. Idem skôr o "dovolenkové" fotenie + fotenie v interiéroch, žiadne profi fotky. Poprosím o radu/názor...
Myslím že Stylus1 je z nich nejlepší
Olympus STYLUS 1 mám asi 3 měsíce.
Velmi dlouho jsem se rozhodoval mezi zrcadlovkou, multizoomem a nevím čím vším. V minulosti jsem měl několik analogových zrzadlovek, ale dnes se mi už nechce tahat těžké objektivy. Po dlouhém rozhodování vyhrál právě STYLUS1.
Do puntíku souhlasím s autorem testu. Jen co bych ještě dodal je, že by mohl být při prodeji dodáván podrobný tištěný manuál. Při ceně těsně pod 16 tisíc by to neměl být pro prodejce problém. V ceně však byla originál druhá baterie, 2x16GB karta a velice solidní brašna.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).