-
Diskuse ke galeriím |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Ale pokud přijde tak bude muset něčím výrazným zaujmout, aby přesvědčila ke koupi. Jinak většina bude "šahat" po myslím si dnes více prosazované řadě s E-bajonetem.
Na základě nějakých článků, když začaly NEX-y jsem nabyl dojmu, že je jednodušší a tím pátem i levnější vyrobit stejně kvalitní objektiv pro A než pro E bajonet, je to tak nebo se pletu?
)) tak nám přišla A77 Mark II, čárlí ... a řekl bych, že se silně povedla )), alespoň já jsem konečně spokojen a má A700 může do důchodu ))
Vim ze je to sice uz stara recenze, nicmene vystup na sluchatka je samozrejmne na monitoring audia pri nataceni videa. Dale recenze zminuje fazove ostreni, ale nezminuje jeho pokryti a vyuziti a uplne zapomina na kontrastni ostreni vlastni majorite mirrorless systemu. U vydrze baterky zminuje zivy nahled (live view), ktery je samozrejmne i v hledacku, namisto sdeleni ze vydrz baterky je lepsi pri pouziti zadniho displeje. Je toho vice, hlavne veci, ktere by mohli nekomu vadit zminene nejsou (komprese rawu, precitlively senzor na hledacku, nemoznost priradit na funckni tlacitko prepinani mezi zadnim displayem a EVF, odrazy senzoru atd). Sorry, ale ja jako amater, ktery nepise/nepublikuje recenze bych napsal daleko lepsi, informativnejsi recenzi.
Dobrý den, v tom Vám samozřejmě nikdo nebrání, můžete psaní recenzí také zkusit. Ono se to ale není tak jednoduché jak se na první pohled zdá. Testovaný fotoaparát dostanete na pár dní maximálně 2 týdny, a to rozhodně nestačí na komplexní celkové zhodnocení a vyzkoušení všech funkcí. Vždyť častokrát má manuál stovky stran. A pokud to děláte pouze jako koníček při normální práci, tak to má vše své určité hranice. A také častokrát dostanete do ruky fotoaparát značky kterou do té doby osobně ani moc neznáte, takže je těžké se zaměřit na něco co třeba předchozí typ neuměl, nebo nezvládal.. Ale pokud máte pocit že to umíte lépe, stačí se ozvat v redakci a kluci se s Vámi určitě nějak domluví na případném testování.. přeji příjemný den
"Dobrý den, v tom Vám samozřejmě nikdo nebrání, můžete psaní recenzí také..." - zobrazit celý komentář
Pravda. Asi jsem presprilis kriticky a detailista. Nicmene kdyz se kouknu na datum publikace teto recenze, tak jste se mohl alespon 'poradit' treba prectenim recenze na Dpreview, ktera vysla nekolik tydnu pred tou Vasi, a podob. Poskytl by jste potom ctenarum mozna i nejake kritictejsi a uzitecnejsi informace. Mimochodem A sedmicku mam a je to slusny fotak, ale pokud si ji nekdo poridil na zaklade Vasi recenze, mohl byt s nekteryma aspeky A7 zklamany.
Být detailistou není nic špatného. Myslím si že žádný člověk by si neměl kupovat věc na základě jedné recenze, alespoň já osobně to tak rozhodně dělám, protože co člověk to jiný subjektivní názor. Každý si může všimnou jiné pro něho důležitější věci či drobnosti. Proto i přepisovat věci z jiných recenzí nepovažuji za šťastné, i když mnohdy může být porovnání určitého názoru na určitou funkci či vlastnost přínosné pro objektivnější pohled.
Být detailistou není nic špatného. Myslím si že žádný člověk by si neměl kupovat věc na základě jedné recenze, alespoň já osobně to tak rozhodně dělám, protože co člověk to jiný subjektivní názor. Každý si může všimnou jiné pro něho důležitější věci či drobnosti. Proto i přepisovat věci z jiných recenzí nepovažuji za šťastné, i když mnohdy může být porovnání určitého názoru na určitou funkci či vlastnost přínosné pro objektivnější pohled.
Dobrý den, mám dotaz je velký rozdíl v obrazové kvalitě mezi A7 a A7r? Které plnoformáty se jim
rovnaj?
Děkuji. Jaromír J.
Dobrý den, A7R jsme bohužel netestovali. Dá se samozřejmě předpokládat určitý nárůst detailů při použití snímače s vyšším rozlišením, ale mne osobně připadá, abych za navýšení velikosti snímku o 1200 bodů na šířku a 900 na výšku zaplatil dvojnásobnou cenu za fotoaparát, jako silně neadekvátní...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).