TD

• Taky..
    Taky..
    Autor
    08.12.2015 09:43

Doporučuji u příštího TD napsat jasně a uceleně pravidla do hlavičky soutěže, ať nováčci nemusí hledat po fórech a dohadovat se, jak je to s těmi body.

Vítěz minulého TD volí termín a téma TD nového. Mělo by se jednat o čtvrtek, ale není to nutnou podmínkou.
    Tento den od 0:00 do 23:59 může kdokoliv nahrát maximálně 3 fotografie a zařadit je do příslušné soutěžní galerie. Bývá zvykem vypnout bodování, ale pokud tak neučiníte, nebude bráno v potaz a ostatní by ho neměli využívat bodovat.

Od začátku soutěže až do příštího pondělí 23:59 (tedy dohromady 120 hodin) můžete hodnotit. Hodnocení spočívá v tom vybrat tři fotografie, které jsou pro vás vítězné. Tím udělujete pomyslné 3 body vítězné fotce, 2 body druhé a 1 bod třetí. Tyto své vítěze uvedete v popisku jedné ze svých soutěžních fotografií (nebude-li vyřešeno jinak, lépe). Mezi vítěze můžete zahrnout i více fotografií stejného autora nebo i své vlastní.

V úterý dochází k součtu bodů a vyhodnocení. Nebude-li nějak zautomatizováno serverem, provede ho vítěz minulého TD.

• Radik
    Radik
    08.12.2015 20:50
    Reaguje na Taky.. 08.12.2015 09:43:

"Doporučuji u příštího TD napsat jasně a uceleně pravidla do hlavičky..." - zobrazit celý komentář

Pred chvili jsem pozadal o vytvoreni takovych pravidel v komentarich pod posledni TD https://www.fotoaparat.cz/forum/diskuse/1697/7/#article-comment-13058
    Tohle je asi vhodnejsi misto.

Co by IMHO stalo za to doplnit je nejaka idea celeho TD. A jak jsem uz psal, hodnoceni by bylo jednodussi (hlavne pro toho, do t vyhodnocuje) psat dokomentaru celeho TD, nikoli pod fotky.

Automatizace serverem bohuzel v tomhle pripade nebude tak jednoducha :( Uz jsem nejaky realizovatelny popis reseni zkousel dat dohromady, ale neni to uplne ono... musely by vzniknout nejake body-nebody, ktere jde pridelit (nebo spis musi autor pridelit) prave trem fotkam v galerii a to ted nemame. A hodnotili by jen ti, kdo maji v galerii TD fotku, coz taky nemame.

• rulisa
    rulisa
    08.12.2015 21:56
    Reaguje na Radik 08.12.2015 20:50:

"Pred chvili jsem pozadal o vytvoreni takovych pravidel v komentarich pod..." - zobrazit celý komentář

Hlasuju pro tu tabulku.

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    08.12.2015 22:56

alesi, zkusil bys navrhnout tabulku?

• Radik
    Radik
    09.12.2015 04:18

Ja vubec netusim, co si mam predstavit pod tou tabulkou...

• Taky..
    Taky..
    Autor
    10.12.2015 11:44

Osobně bych dal přednost takovému řešení, u kterého by bylo přehledně vidět, kdo komu dal kolik bodů. Protože třeba pro mě není ani tak důležité, kolik bodů jsem dostal celkem, jako spíše od koho jsem je dostal. Názory a hodnocení od různých lidí mají pro mě různou váhu.
    Také by to mělo být snadno dohledatelné i po letech. Hodnocení ve fóru mi nepřijde štastné, protože vlákno časem zapadne a nikdo ho nenajde.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse