-
Diskuse ke galeriím |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
... fotky s bodovým hodnocením jsou diskvalifikovány a nemohou být tím pádem ani umístěny na bedně, tož to jen tak pro pořádek... nováčci v TD stejně vůbec neví jak Téma dne funguje, o fotky ostatní v TD se také nezajímají a pochybuji, že dodají nějaké hodnocení. Předběžně platných fotek v TD je tedy necelá dvacítka...
Svůj výběr pro umístění na bednu jsem napsala ke své fotce už včera.
Všichni tři mnou navržení na první tři místa mají vložené fotky bodované.
Znamená to, že se nebudou počítat, a mám hlasovat znovu, a vybírat jen z těch nebodovaných fotek?
Zbývá už jen vlastně několik hodin, tak by se to mělo nějak rozhodnout co nejdřív, a uveřejnit, abychom mohli hlasovat tak, aby to mělo smysl.
"okurková sezóna" je každoročně... na tu bych to nesváděla :(
""okurková sezóna" je každoročně... na tu bych to nesváděla :(..." - zobrazit celý komentář
oki/možná, tak proč ses nezúčastnilas ty, Leni? :-)
nezavidim scitaciemu komisarovi, bo co som popri prezerani celej galerie TD zaregistroval, ze su hodnotene v rozpore s pravidlami aj fotky so zapnutym bodovanim, alebo fotky vlozene neskor, ci nie do TD, hoc prave tych je skoda naviac
TD by si nabudúce oi. zasluzila aspon pripomenutie pravidiel, bo opakovanie je (vraj) matka mudrosti
"Svůj výběr pro umístění na bednu jsem napsala ke své fotce už včera...." - zobrazit celý komentář
ked uz vedome nedodrzuju pravidla "stari" skuseni clenovia, zacinam mat pocit, ze nieco je spatne
"oki/možná, tak proč ses nezúčastnilas ty, Leni? :-)..." - zobrazit celý komentář
mně už to nefotí :D A bydlím jinde, než mám trvalý pobyt a za chvíli budu bydlet zase jinde :)) a nedostanu se ven v tu dobu, kdy je slunko nízko - na jedné nebo druhé straně... A když je slunko vysoko, tak se mi fotit nechce :))
"ked uz vedome nedodrzuju pravidla "stari" skuseni clenovia, zacinam mat..." - zobrazit celý komentář
a když už ani Albert se nepřidal...
"mně už to nefotí :D A bydlím jinde, než mám trvalý pobyt a za chvíli budu..." - zobrazit celý komentář
ahá, tak to bude jistě tím: ostatním už to nefotí nebo bydlí jinde, než mají trvalý pobyt a za chvíli budou bydlet zase jinde :)) a nedostanou se ven v tu dobu, kdy je slunko nízko - na jedné nebo druhé straně... A když je slunko vysoko, tak se jim fotit nechce :))
"ahá, tak to bude jistě tím: ostatním už to nefotí nebo bydlí jinde, než..." - zobrazit celý komentář
...no ono téma mě neoslovilo už při jeho vyhlášení... Dříve jsem se docela často dokopala na poslední chvíli k nějakému cvaku :))
Vkládání komentářů je uzamčeno.