Téma dne "POHLEDNICE naší vesnice/města" 23.6.2016

• bell
    bell
    27.06.2016 10:37

... fotky s bodovým hodnocením jsou diskvalifikovány a nemohou být tím pádem ani umístěny na bedně, tož to jen tak pro pořádek... nováčci v TD stejně vůbec neví jak Téma dne funguje, o fotky ostatní v TD se také nezajímají a pochybuji, že dodají nějaké hodnocení. Předběžně platných fotek v TD je tedy necelá dvacítka...

• KIV
    KIV
    27.06.2016 13:27

Svůj výběr pro umístění na bednu jsem napsala ke své fotce už včera.
    Všichni tři mnou navržení na první tři místa mají vložené fotky bodované.
    Znamená to, že se nebudou počítat, a mám hlasovat znovu, a vybírat jen z těch nebodovaných fotek?
    Zbývá už jen vlastně několik hodin, tak by se to mělo nějak rozhodnout co nejdřív, a uveřejnit, abychom mohli hlasovat tak, aby to mělo smysl.

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    27.06.2016 14:05

"okurková sezóna" je každoročně... na tu bych to nesváděla :(

• bell
    bell
    27.06.2016 14:21
    Reaguje na Lenka Strnadová 27.06.2016 14:05:

""okurková sezóna" je každoročně... na tu bych to nesváděla :(..." - zobrazit celý komentář

oki/možná, tak proč ses nezúčastnilas ty, Leni? :-)

• renegade
    renegade
    27.06.2016 14:22

nezavidim scitaciemu komisarovi, bo co som popri prezerani celej galerie TD zaregistroval, ze su hodnotene v rozpore s pravidlami aj fotky so zapnutym bodovanim, alebo fotky vlozene neskor, ci nie do TD, hoc prave tych je skoda naviac

TD by si nabudúce oi. zasluzila aspon pripomenutie pravidiel, bo opakovanie je (vraj) matka mudrosti

• renegade
    renegade
    27.06.2016 14:24
    Reaguje na KIV 27.06.2016 13:27:

"Svůj výběr pro umístění na bednu jsem napsala ke své fotce už včera...." - zobrazit celý komentář

ked uz vedome nedodrzuju pravidla "stari" skuseni clenovia, zacinam mat pocit, ze nieco je spatne

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    27.06.2016 14:37
    Reaguje na bell 27.06.2016 14:21:

"oki/možná, tak proč ses nezúčastnilas ty, Leni? :-)..." - zobrazit celý komentář

mně už to nefotí :D A bydlím jinde, než mám trvalý pobyt a za chvíli budu bydlet zase jinde :)) a nedostanu se ven v tu dobu, kdy je slunko nízko - na jedné nebo druhé straně... A když je slunko vysoko, tak se mi fotit nechce :))

• bell
    bell
    27.06.2016 14:37
    Reaguje na renegade 27.06.2016 14:24:

"ked uz vedome nedodrzuju pravidla "stari" skuseni clenovia, zacinam mat..." - zobrazit celý komentář

a když už ani Albert se nepřidal...

• bell
    bell
    27.06.2016 14:39
    Reaguje na Lenka Strnadová 27.06.2016 14:37:

"mně už to nefotí :D A bydlím jinde, než mám trvalý pobyt a za chvíli budu..." - zobrazit celý komentář

ahá, tak to bude jistě tím: ostatním už to nefotí nebo bydlí jinde, než mají trvalý pobyt a za chvíli budou bydlet zase jinde :)) a nedostanou se ven v tu dobu, kdy je slunko nízko - na jedné nebo druhé straně... A když je slunko vysoko, tak se jim fotit nechce :))

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    27.06.2016 14:43
    Reaguje na bell 27.06.2016 14:39:

"ahá, tak to bude jistě tím: ostatním už to nefotí nebo bydlí jinde, než..." - zobrazit celý komentář

...no ono téma mě neoslovilo už při jeho vyhlášení... Dříve jsem se docela často dokopala na poslední chvíli k nějakému cvaku :))

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse