Téma dne "POHLEDNICE naší vesnice/města" 23.6.2016

• Jakub Súkeník
    Jakub Súkeník
    Admin
    Autor
    29.06.2016 11:19
    Reaguje na alun 28.06.2016 18:16:

"Kolegyně a kolegové, zhodnocení a výsledky pro Téma dne "POHLEDNICE naší..." - zobrazit celý komentář

Díky za sečtení, uzavřeme, vyhlásíme:-)

• bell
    bell
    29.06.2016 13:00

Gratuluji všem třem!!! i dalším zúčastněným a děkuji sčítací komisařce za sčot tak nesourodého materiálu! :-)
    A další téma raději až na podzim, až nebudou okurky .o)

• DaHo
    DaHo
    29.06.2016 14:28

taky gratuluji všem,i těm neumístěným

• Festa
    Festa
    29.06.2016 18:02

Jako nováček- nevěděl jsem, že se hodnocení vypíná a staří pardi tedy neměli hodnotit hvězdami. Proto jsem taky nechápal koment o vypnutí hodnocení. Omlouvat se nebudu. Ale doufám, že jsem se alespoň přiblížil tématu a ještě víc doufám, že jsem někoho pobavil. Alespoň dvě skupiny. :-)
    Trollům vzkazuji- Troli, nebuďte voli. :-)))

• alun
    alun
    29.06.2016 19:24
    Reaguje na bell 29.06.2016 13:00:

"Gratuluji všem třem!!! i dalším zúčastněným a děkuji sčítací komisařce za..." - zobrazit celý komentář

:-) jj, klidně na podzim, ale téma bychom mohli znát ještě před prázdninami, či ne? :-)

Možná by stálo za to, od příště pravidla a "nepsané" zvyky vždy umístit do anonce o TD spolu se způsobem hodnocení a také popřemýšlet nad tím, zda upustit od slova "soutěž", jak už tu někdo navrhoval ... a třeba doplnit i něco nového.

• alun
    alun
    29.06.2016 19:32
    Reaguje na Festa 29.06.2016 18:02:

"Jako nováček- nevěděl jsem, že se hodnocení vypíná a staří pardi tedy..." - zobrazit celý komentář

Je to možná naše chyba, že na některá "pravidla" neupozorňujeme, protože si myslíme, že je všichni znají ... kromě toho, že je vypnuté bodování, je dobré dodat i hodnocení fotografií ostatních kolegů, to myslím ale u vyhlášení TD bylo napsáno ... tak třeba příště :-)

• Festa
    Festa
    29.06.2016 19:46
    Reaguje na alun 29.06.2016 19:32:

"Je to možná naše chyba, že na některá "pravidla" neupozorňujeme, protože si..." - zobrazit celý komentář

Pokud hodím očičko, tak hodně "Starých" kousků,je tu málo. Stále zdržují se ale vpustit nový "Telata" mezi sebe. Možná je to můj pocit. Ale je to tak. Každopádně, jsem rád, že se někdo u mě zastaví s kritikou, protože, když se ani nezastaví s negativem, jako bych nebyl. Tak co cejtím. A to je moje motttttttttto. :-)

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    29.06.2016 20:10

Připojuji se a gratuluji všem vítězům, bylo to moc prima... :)

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    29.06.2016 20:12

Takto byla poslední pravidla - upravená vložíme hned s anoncí nového téma dne, OK?

Během celého čtvrtka 23. června 2016 od 0:00 do 23:59 může kdokoliv nahrát maximálně 3 fotografie.
    Fotky vkládejte bez možnosti bodového hodnocení (pouze slovní)
    Od začátku soutěže až do příštího pondělí 27.6.2016 23:59 (tedy dohromady 120 hodin) můžete hodnotit.
    Hodnocení spočívá v tom vybrat tři fotografie, které jsou pro vás vítězné. Tím udělujete pomyslné 3 body vítězné fotce, 2 body druhé a 1 bod třetí.
    Mezi vítěze můžete zahrnout i více fotografií stejného autora nebo i své vlastní. Hodnocení píšte do popisku své vložené fotografie.
    Každá z fotek soutěží samostatně (nesčítají se všechny body autora, ale všechny body dané soutěžní fotky).

• Festa
    Festa
    30.06.2016 09:55
    Reaguje na Helena Macenauerová 29.06.2016 20:12:

"Takto byla poslední pravidla - upravená vložíme hned s anoncí nového téma..." - zobrazit celý komentář

Děkuji. Teprve teď jsem pochopil. Dal jsem si věci dohromady a došlo mi i to, jak se hodnotí. :-)
    Tím se omlouvám, že jsem nevyužil možnosti udělit platné body.
    Příště vypnout body a hodnotit pod svou fotkou. :-) Potřebuji to trochu víc polopaticky. Nějak nejsem na ty návody. :-)

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse