-
Diskuse ke galeriím |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Určitě krásná kniha... Ovšem poslední vložená fotka od Alice v galerii Fotoaparátu.cz je ze září 2012. To jen tak na okraj... (s otázkou pod čarou - čím to jen může být? ;)
Když mi před pár měsíci zazvonil na stole telefon a ozvalo se: "Tady Alice"...bylo to jako pohlazení ...
Alici gratuluji ke krásné knize. Hlavně k fotografiím, které promlouvají...
Alice, gratuluji, bude to jistě moc pěkná kniha a už se těším, až si ji koupím a v klidu prohlídnu. Na papíře je to vždycky lepší než na webu.
Mockrát díky!! ... za Milanovo povídání, za všechna vaše přání ... a taaak ... mám radost :-) ... mj. i z toho, že v době všemocných fotošopů (a jiných -šopů ... tedy nic proti nim, taky si ráda za-fotošopo-řádím:) je furt ještě vícenásobná expozice skvělá zábava (ze které i občas něco zajímavýho vyleze) ...
... a přemejšlím nad otázkou "pod čarou":) od "Pochodeň" ... a vlastně na ni ani neznám jednoznačnou odpověď ... asi jsem byla na FA už moc dlouho - od 2003 - a chtělo to odpočinek ... a taky - to tedy možná hlavně - FA byl pro mě strašnej časožrout!!! ... teď rozpačitě přešlapuju a váhám ... do téže řeky nevstoupím, to je jasný ... tak vás, FAááci, všechny zdravím! ... a asi ukončím přešlapování :-D
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).