Test digitální zrcadlovky Canon EOS 350D

• Cherokee 1
    Cherokee 1
    09.04.2005 15:45

Mozna sem cetl nepozorne ale je pravda ze tl. na tele jsou pouze zkratky do menu?? vzdy se zapne hlvni displplay ??

• Honza Kocum
    Honza Kocum
    09.04.2005 15:52

Ahoj Michale, dobrý článek se zajímavými praktickými ukázkami. Jako vždy. Díky, inspirující. Honza

• Petr Diviš
    Petr Diviš
    09.04.2005 18:02

Některé fotky jsou přebrané z dpreview.com...
    Autor se nezmínil o "nejhorší" vadě foťáku, že nezobrazuje iso a WB při změně nikde jinde než na LCD a všechno se musí potvrdit tlačítkem SET, při namáčknutí se nastavení jinak smaže! To by měl Canon napravit...
    Jinak pěkná recenze, ale na Philovou nikdo samozřejmě nemá... ;o)

• Radik
    Radik
    09.04.2005 20:23

Fak: Chyba to mozna je, ale principielne je ovladani asi tak 100x lepsi nez u 300D. A mluvime o fotaky jine kategorie nez je 20D. To ze je hodnota videt jen na LCD je pravda, ale nevidim v tom teda problem.

Porovnavat nasi recenzi z dpreview je na jednu stranu "pocta", na druhou stranu je to nesrovnatelne. dpreview na nesrovnatelne zazemi a nesrovnatelne vetsi podporu vyrobcu (pocinaje predprodukcnimi vzorky a delkou zapujcky), takze bylo by divne, kdyby byl horsi ;)

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    11.04.2005 07:12

Kanadan: Ano, k pokrocilejsimu modelu 20D mi trosku chybi nejaky lepsi cenove dostupny (stavajici 17-85 je podle mne sice slusny ale neumerne drahy) zakladni objektiv a taky rybi oko EF-S. 350D je ale jina kategorie a setovy 18-55 je podle mne pro nej dostatecny a rybi oko asi taky nebude chybet tolika uzivatelum jako v pripade 20D.

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    11.04.2005 07:13

Mygalo: Priznam se, ze SW je moje slaba stranka ale kouknu na to a informace doplnim ....

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    11.04.2005 07:17

Fak: Ono je to ovladani taky asi hodne otazkou zvyku. Me to zase tak spatne neprijde a myslim, ze je celkem jedno, jestli se voli pres displej nebo monitor, kdyz jsou hned nad sebou. I kdyz jak pisu v clanku - kolecko jako u 20D by samozrejme bylo lepsi ....

• Miroslav Zitka
    Miroslav Zitka
    11.04.2005 09:06

Mygalo > vzhledem k tomu, že software na převod a úpravu expozičních hodnot RAWu i 300D, tak je jasné, že jej má i 350D. Dokonce jsem někde četl, že by snad měl mít PRO verzi, která má lepší algoritmus softwarového doostření RAWu, která neprodukuje žádné znatelné kontury - tj. verzi, kterou dává Canon s 1D.

• Karel Omes
    Karel Omes
    11.04.2005 09:17

skvělá recenze

• Václav Šilha
    Václav Šilha
    11.04.2005 09:21

dobrá práce
    Vašek Šilha

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse