-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Mozna sem cetl nepozorne ale je pravda ze tl. na tele jsou pouze zkratky do menu?? vzdy se zapne hlvni displplay ??
Ahoj Michale, dobrý článek se zajímavými praktickými ukázkami. Jako vždy. Díky, inspirující. Honza
Některé fotky jsou přebrané z dpreview.com...
Autor se nezmínil o "nejhorší" vadě foťáku, že nezobrazuje iso a WB při změně nikde jinde než na LCD a všechno se musí potvrdit tlačítkem SET, při namáčknutí se nastavení jinak smaže! To by měl Canon napravit...
Jinak pěkná recenze, ale na Philovou nikdo samozřejmě nemá... ;o)
Fak: Chyba to mozna je, ale principielne je ovladani asi tak 100x lepsi nez u 300D. A mluvime o fotaky jine kategorie nez je 20D. To ze je hodnota videt jen na LCD je pravda, ale nevidim v tom teda problem.
Porovnavat nasi recenzi z dpreview je na jednu stranu "pocta", na druhou stranu je to nesrovnatelne. dpreview na nesrovnatelne zazemi a nesrovnatelne vetsi podporu vyrobcu (pocinaje predprodukcnimi vzorky a delkou zapujcky), takze bylo by divne, kdyby byl horsi ;)
Kanadan: Ano, k pokrocilejsimu modelu 20D mi trosku chybi nejaky lepsi cenove dostupny (stavajici 17-85 je podle mne sice slusny ale neumerne drahy) zakladni objektiv a taky rybi oko EF-S. 350D je ale jina kategorie a setovy 18-55 je podle mne pro nej dostatecny a rybi oko asi taky nebude chybet tolika uzivatelum jako v pripade 20D.
Mygalo: Priznam se, ze SW je moje slaba stranka ale kouknu na to a informace doplnim ....
Fak: Ono je to ovladani taky asi hodne otazkou zvyku. Me to zase tak spatne neprijde a myslim, ze je celkem jedno, jestli se voli pres displej nebo monitor, kdyz jsou hned nad sebou. I kdyz jak pisu v clanku - kolecko jako u 20D by samozrejme bylo lepsi ....
Mygalo > vzhledem k tomu, že software na převod a úpravu expozičních hodnot RAWu i 300D, tak je jasné, že jej má i 350D. Dokonce jsem někde četl, že by snad měl mít PRO verzi, která má lepší algoritmus softwarového doostření RAWu, která neprodukuje žádné znatelné kontury - tj. verzi, kterou dává Canon s 1D.
skvělá recenze
dobrá práce
Vašek Šilha
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).