-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Špunty do uší jsou základ :-) Občas taky fotím...
Peknej clanek, stejne jako ten minuly. uz je tomu par let co jsem vyrazel na party s fotakem(to byli este prvni digitalni olympusy:) Ted bych se rad nekdy podival na nejakou akci(party, koncert) a zkusil poridit nejake fotografie mym novym foto prisrojem a tyto clanky me k tomu velmi motivuji.
2manas:S5500 pokud si fotis je tak pro radost, nebo kamosovi na web(kde lidi moc nezkoumaj zda-li je fotografie po technicke a esteticke strance skvela, ale koumaj to zda na fotkach nebyli moc sjety nebo opily :)) je to na klid, ale jak pisou vise na plakat to neni.
jinak spunty sou nutnosti i kdyz se des na party/koncert bavit, teda aspon u me ;)prodavaji se dva druhy ruzove(hudebnicke) pry -40db a pak zlute(pracovni) udajne -70db ja doporucuju ty zlute:))
To je pravda.Spunty se hodi.Ale vata postaci:o)Omlouvam se tuhle malickost jsem opomenul:o))
Jinak Iceman=Milan Ulrich:o))))
Odvazil bych se tvrdit,ze nejvetsim problemem nejsou ostatni fotografove ( i kdyz se mi stalo,ze si prede me na podiu stoupl fotograf, ktery o me zcela jiste vedel zrovna ve chvili, kdyjsem se chystal uzuz tu soust zmackonout ), ale v klubech predevsim lide. Kdo nekdy fotil v Roxy pod podiem, da mi za pravdu :). Casto se mi stava, zevedle me ma nekdo nepochopitelnou potrebu skakat a vrazet do me pri kazdem vyskoku :). A to clvoek dostane o svuj milovany blesk docela strach,protoze urazit ho neni takovy problem.
Já sem hlavně zvědavej na používání blesku, který jak ice píše bude příště..na kdy se plánuje pokračování? :)
Tak ja jsem v Roxy fotil mockrat, chce to byt trosku agresivnejsi:o)))I pri deathmetalovym koncerte se to da a to je nejhorsi situace:o)Tam uz je to fakt o blesk, ale kdyz nekdo ma potrebu hazet hlavou zrovna kdyz fotim, tak mu tam strcim loket, po dvou trech uderech toho vetsinou nechaj. Drsny ale prakticky:o)
Super clanek, po foceni na tiestovi pujcenou D20 jsem nakonec z 717ky presel na 10D tak jsem zvedavy jak pujdou dalsi akce. Zatim ma za sebou pouze par diskote k a s 50mm 1,8 si nemuzu stezovat:o))
btw, mna padla este jedna situacia, ktora sa mi stala. co robit vtedy, ak ti nikto z agentury, ktora organizuje akciu, neodpoveda na email?
K tomu ze fotit zepredu neni vzdy spatne mam ukazku- http://www.rave.cz/2005/fotky/12/fotky-guru-man1k/30.jpg
MC Guru z Gangstarr v Roxy
foceno Nikon D70 Sigma 70-200/2,8 na 70mm f3,5 ISO 640
ještě k špuntům. ty jsou nutný a obvzlášť pro některý kapely. ale těm údajům o útlumu nevěř. -70dB nemají určitě. kdysi jsem viděl na těch žlutých napsáno -33dB a tomu už by se dalo věřit... ale je fakt, že stačej a i na ty největší akce
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).