EF 24-105mm f/4L IS USM, EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

• Dr. Balů Velitel osobní stráže a pivohospodář
    Dr. Balů Velitel osobní stráže a pivohospodář
    17.02.2006 07:52

Je to Lkový sklo a asi je to co kus to originál, kamarád si ho pořídil v setu s EOS 5D a chová se o moc líp než je tady ukázáno.

• Milos__
    Milos__
    17.02.2006 21:13

No treba objektiv 28-300 je take Lko a jake ma zkresleni. 24-105 mam a je opravdu supr. Vinetaci na 5D jsem zatim ve velkem nezaznamenal. Testovaci obrazky tu zverejnene se mi ale zdaji nic moc :-) Mozna by bylo vhodne uvest ziskani jpg. Jestli z rawu a popr. pres jaky program atd...

• Tomáš TRMAN Rücker
    Tomáš TRMAN Rücker
    18.02.2006 10:43

A Milos asi necet zacatek ze? Tam se woe pise jak byly snimky ziskany :D

• Rorýs K. Krejsek
    Rorýs K. Krejsek
    24.01.2007 16:11

Nepochopil jsem příliš význam těch výřezů a vůbec výběr fotek. Dělat tak obrovský výřezy by zcela jistě nemělo smysl, Spíš jsem čekal víc fotek z kterých bych si udělal obrázek jak ta 70 300 fotí. Mám ji doma a neměl jsem ji ještě čas vyzkoušet. A zodpovědně mohu říct, že to co jsem viděl mne spíš vyděsilo. Přitom v testu na photozone psali o 70 - 300 jako o skrytém L ku za rozumné peníze. A i názory na amerických serverech od lidí, kteří je používají byly vcelku pozitivní. Já sám mám pouze osobní pocit, že kupovat L ka je jistě ůžasné avšak ceny jsou mimo mé příjmy. Proto prosím napište někdo kdo ten objektiv používá jaký skutečně je. Mám 30D a tak jsem to tělo nechtěl degradovat vyloženě špatným objektivem. Ovšem je pravda, že hodnotitelé na místní fotogalerii mají někdy sakra vysoké nároky. A kdyžtak mi prosím napište i odkazy na nějaké fotky v galerii diky moc.

• Honza Funfly Dolejš
    Honza Funfly Dolejš
    23.02.2007 13:30

Stejne fotky nejsou o technice ve vetsine pripadu, ale o "rukach" pokud neplanujes fotit neco prilis narocneho - rychle sceny, svetelne narocne atd, tak stejne rozdil nepoznas - problem vetsiny "fotografu" dneska je v tom ze se masirujou technikou, hledaj objektivy s minimalnim zkresleni, maximalni kresbou a kde cim a na foceni nemaj cas protoze resej picoviny :o)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse