-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
link na fotky snad neni treba. Ty fotky nahore i v predchozich dvou clancich jsou moje. Resp. vsechny tri clanky jsem psal ja. Fotky najdete napr v galerii fotoaparatu pod jmenem milan ulrich. Co se tyka pristupu tak kdyby me to nebavilo tak to asi nedelam, takze bych vynechal zbytecny reci o tom co je lepsi. Ze samotne zabavy nic nemas. Takova amortizace fotovybaveni myslim prijde vhod, nez ho mit na cvakani pro jen zabavu a nic z toho.
to iceman: Aha:)
to určitě znáte Zdeňka Hejduka, hlavního fotografa festivalu Rock for people.
To jmeno mi nic nerika.Ja si ted nejsem jistej jestli jsem na nejakym rock for people vlastne byl.Myslim ze se mi tam nikdy moc nechtelo.Nikdy tam nebylo nic co by me zaujalo.Ani jsem nevedel ze rfp ma nejakyho hlavniho fotografa:o)
iceman: slečny zpravidla nepostojí:) je trochu diskutabilní, co považuješ za média, za takovou fotku mi taky platí:) ale je to experiment, to souhlasím...
Hele Fauste ja fakt nemam cas bavit se co kdyby a co povazuju a co me bavi nebo ne.Na tisic odpovedi udelam taky tisic otazek. Fot jak fot o tom to je.Kdo umi foti, kdo neumi keca:o)
iceman: to mi přijde od autora třídílné série dost paradoxní:) je mi líto jak tě tu zdržujeme:)
Ja se obavam ze tobe prijde paradoxni asi vsechno.Soude podle odpovedi.Ja rad zodpovim vecne dotazy a dotazy tykajici se foceni, ale rozebirat nesmrtelnost brouka, tak na to skutecne nemam cas
to iceman:
pan Hejduk možná není hlavní fotograf RFP... ale jeden z oficiálních který to fotí rock co rock- jeho jméno zmiňuji pouze proto, domnívajíc se, že vy profíci se všichni znáte... tak asi neznáte, no nic.-)
Ne opravdu mi to nic nerika.Bohuzel.Ale takovych fotografu je strasne moc, takze ne vsichni se znaji. Kdyz to reknu blbe tak ti vesnicti neznaji prazske a naopak.To je normalni:o)Je nas proste hodne.
iceman: myslim, ze zasadni nepochopeni tkvi v tom, ze me tu na tvou odpoved necekam, je to komentar, ne poradna:)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).