-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Aha.Tak to pardon
Mně by ještě zajímalo, zda existujou ňáký kompoziční a jiný pravidla který by měla dobrá koncertní fotka splňovat- protože například ta Pandemie mi zas tak extra nepřijde(názor laika).
Asi tak stejna jako kazda fotografie. Nejaky vylozene jasne urceny pravidla urcite nema. Snad jen ta nepsana co se tyka mikrofonu a jinych prekazek. On to skoro kazdy foti jinak. Nicmene asi takovou nepsanou podminkou pro casopis a media je jasna, cista fotografie hlavniho inetpreta pri zachovani zakladnich kompozicnich pravidel. Velmi zhruba treba jako u portretu. Taky zalezi na na zanru kapely. Co se tyka napriklad u jazzu tak tam se asi clovek nebude snazit chytat pohyb jako napriklad u metalu.Tak nejak obecne myslim.Kazdy ma svuj styl
Tak včera sem si konečně vyzkoušel velkej koncert s "akreditací"- Divokýho Billa. Jedný slečně vod nich sem řek, že fotim pro místní týdeník a zda-li můžu během koncertu pod stejdž- kerej byl vod diváků voddělenej zábradlím. Vona, že oukej, že můžu na tři písničky a vzala mně za sekuriťákem kterýmu řekla: "tohohle pána půstíš na Billa"
Bohužel sem špatně analyzoval slovní spojení "tři písničky" čímž nebylo myšleno jakýkoli, ale 3 písničky vod začátku koncertu... a v okamžiku kdy Billové nastoupili na pódium sem eště vesele stál frontu na záchod.
Nekonec sem konečně dorazil na místo pro fotografy a tam byla zajímavá skvadra- dva kluci vokolo šestnácti s kompaktama na kterejch měli nasazený externí blesky, jedna stejně stará holčina která fotila mobilem!?!, pak ňákej starší fotřik asi z MAFRY, dále maník s kinofilmovou eos trojkou a konečně kolínská legenda Zdeňek Hejduk.
Koncert byl špičkově nasvícenej což by u takovýhle akce asi mělo bejt samozřejmostí a docela se mi povedly fotky fanynek namáčklejch v první řadě na zábradlí- bral sem je 12ctkou sklem. Pak mi ovšem byla položena na rameno těžká ruka šéfa sekurity a se slovy "tři písničky, končíme" sem byl vyveden"(holčičku s mobilem tam nechali...)
Tak asi tak:)
azazelo :-) peknej pribeh
Co takto RAW? Riesi to problem s nahanim nastavenia bielej. Vo velkej miere aj s korekciami.
dobrý článok, fotím koncerty sem tam, je to dakedy zložité.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).