-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
zajimavy clanek, rozhodne svezi vitr v obcas pretechnizovanem svete, diky!
Tenhle clanek je dukazem toho, ze i pomoci nekolika vet jde sdelit velice mnoho poucneho. Tesim se na pokracovani...
Luda76
Zajímavé...není makro jako MAKRO:o) děkuji za objasnění:o) OLi
souhlas s Lubošem ohledně pojmu makrofotografie a jejího posuzování. Občas se tu lidé rozplývají nad makro fotkama ,které jsou z fotografického hlediska naprosto průměrné.
Je tam prostě jen nějaký velký detail, který nemůžeme vidět očima a hned by to měla být bomba.
Tyto fotky je nutno posuzovat trochu s rozumem.
Pro začátek dobré. Je zvláštní, že jsem "jinde" četl "definici" makrofotky jako zvětšení 1:0,5. Přiznám se, že jsem z toho moc rozumný nebyl a dál to neřešil, jakožto nepodstatné, debatovat stále o tom jaké je to zvětšení...
Z tvého článku je mi to pěkně jasné i se všemi atributy co k tomu patří...:)Děkuji
Tak naokraj - moc se mi nezdá celá část o makrofotografii bez měřítka, ale každopádně je u něj poměrně nešťastný příklad - na té fotce hodinek jsou krásně vidět smítka prachu a další věci, které jako měřítko poslouží velmi dobře :-))
Jinak docela pěkný článeček, ve kterém je dost pravdy...
Zajímavý článek, jako kdyby mi ty všechny nedostatky padaly na hlavu. :-)
clanek je zajimavy, ale treba zminovany motyl muze byt dost subjektivni zalezitost, proste to nekoho fascinuje, libi se mu zblizka vyfoceny zivocich byt " obycejny" motyl. Myslim, ze staci pouhe vedomi co je fotografovany predment(zuby hodinek) a spoustu lidi to zaujme, vi, ze je to makro, neni treba meritko, to bych spise uvital u nneurcitych fotografii-myslim umelecka fotografie, kde lze jen tusit co je fotografovano. Je to muj nazor...
Moc zajímavej a hezkej článek!!
Článek na mě působí velice pesimisticky...skoro vidím autora jak je na něco neuvěřitelně naštvaný a graduje to celým článkem až ke konci...místo toho ukázat dobrý příklad a vyzdvihnout klady, dozvěděl jsem se jen negace...samozřejmě velmi dobré vědět. To jen, že se najdou i lidé kteří se stále dívají na fotku okem diváka...ač autor píše že se taky snaží...nejde mu to. Bohužel...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).