-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
zajimalo by mně porovnani šumu S3 a panasonicu fz30, zejména při iso400 případně obecně šum v této kategorii fotoaparátů, jinak kvalitní review jako vždy , díky
fajn recenze! canon ps is3 mam uz zhruba mesic a jsem velmi spokojen, navic diky skvelymu videu se zoomem jsem usetril za digitalni kameru.
jinak doufam, ze tento model zaradite do moznosti vyberu ve fotogalerii (email jsem jiz posilal). diky.
v technických údajoch sa píše mpeg. inde som čítal že video je vo formáte avi. kde je pravda? napiste skusenosti s videom.
Doopravdy má video při 1GB dobu jen 7min 37s?? Chci si koupit DF s videem, ale takhle krátké sekvence za tolik dat!! Vždyť zas tak kvalitní není (myslím,že kvality VHS??)
2černý: AVI je imho obecné označení videosouborů, které ovšem mohou mít mnoho formátů komprese. Jedním z nich je mjpeg. Fakt je, že mám video o délce 1:08, které má 134 MB. Systém ukazuje ve formát komprese AVMCDC32.
Doba videa je závislá na kompresi, takže je to +/-. Ale víc než cca 10 minut bych na 1GB kartu nečekal. (Manuál uvádí na 512MB kartu něco přes 4 minuty záznamu.)
Ad VHS - pokud vím, kvalita VHS odpovídá (kdysi základnímu) rozlišení 320 x 240 bodů.
video je ve formatu .avi. a na gigovku se mi vejde opravdu neco malo pres 7 minut. je to malo, ale pochybuju, ze jine df jsou na tom vyrazne lepe...
2petrkor: dik za odpoved, poznam kodek mjpeg mam ixus. len v specifikacii bolo uvedene mpeg. tak to ma zmiatlo.
pokud nekdou chce obcas tocit video a DF do kapsy mel by uvazovat o Pentax Optio A10 - kvalitni video s docela slusnou kompresi
http://www.dpreview.com/reviews/pentaxa10/page7.asp
konkurence muze dost zavidet:-). jedina nevyhoda je realny zaznam 20snimu za sekundu ale uklada 30.ale pro obcasne shots z dovolene vice nez dostatecne.
g
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).