-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Jo Ondro, výstava půjde mimo mě :(
Však víš, jak to se mnou je ;-)
V.
Vynikajicí, scela vyjímečná práce s obrazem a se světlem, dle mého názoru jedny z nejlepších fotografií, jaké může oko smrtelníkovo spatřit. Jestli existuje nějaký klub VIP fotografů přírody, patříš mezi jejich elitu. Bylo mi ctí tvé fotografie spatřit osobně ve tvých rukách na Interkameře. Luděk
Fajn počtení a nemluvím o fotkách...jsou skvělé a moc dobře se na ně kouká:o) Prostě je to opět něco zcela jiného než dělám já:o) Pravda je, že tropy jsou prostě neuvěřitelný...jen doufám, že se mi podaří cesta do Jižní Ameriky koncem roku:o)Pavel
Ahoj Ondro, gratuluji ke krasnym fotkam. Doufam, ze na vystavu das jeste upoutavku do blogu, abychom nezapomneli. Protoze mam nejake zkusenosti s papuchalky zvyklymi(na turistickem miste) i nezvyklymi(v divoke prirode) na lidi... tak mi neda se zeptat, jak jsi dokazal, aby ti stali hned tri nad sebou tak uzasnym modelem, myslim to natoceni zobaku ...teda pokud jsou to tri ruzni papuchalci :))
Ahoj Helčo, papuchalky jsem fotil během týdne na Runde asi 30 hodin, zlomek toho mám na webu, ale klidně by toho bylo na knihu. Jediný "návod" je snad čas, který strávíš s fotografovaným druhem. Každá fotka jiná, bylo těžké vybrat 16 nejlepších. Časem o jejich focení něco napíši.
Ahoj Ondro,
nadherne fotografie plne barev a zivota. radost pohledet.
Tomas
Parádní fotky, těším se na další.Viťa.
Moc jsem se pobavila čtením zajímavého článku, kde mě zaujala zmínka o nutnosti si prohlížet fotky výborných fotografů. Také jsem si prohlídla pár fotek na tvém webu, radost pohledět. Zítra zbytek a ráda.:) Mnoho dalších úspěšných lovů beze zbraní přeji. Zdenka R
Smekám.. Tvé fotky mě vážně moc inspirují.
Ahoj Ondro,tvé fotky jsou nádherné, ale vidět je ve skutečnosti je zážitek :)Ještě jsem nic podobného neviděl. Všem doporučuji.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).