• Taffey
    Taffey
    04.09.2006 08:57

Slušně napsaný článek. Ale nejvíc mě zajímá, zda lze úhlový hledáček použit i na minoltu 7D7? To by byla bomba. Kapso, řekni, že jo. Prosím!!!

• Tomáš Hejna
    Tomáš Hejna
    04.09.2006 10:35

Úhlový hledáček by podle mě se dal použít i na minoltu 7D7.Zkoušel jsem koretní čočky od minolty a bez problémů.Tak by to mělo jít né?

• Tomáš Hejna
    Tomáš Hejna
    04.09.2006 10:37

Myslim tím tedy že jsem na sony a100 nandal ty koretní čočky od minolty :)

• Marian Francisci
    Marian Francisci
    04.09.2006 10:53

aj ked som fandom Minolty, musime si povedat, Sony proste nevie robit fotaky... nech prebere koho chce, stale to bude len sit SONY...

• Tomáš Hejna
    Tomáš Hejna
    04.09.2006 11:05

Bufallo:Podle čeho soudíš ?

• Taffey
    Taffey
    04.09.2006 11:22

Bufallův názor není ničím podložen. Irituje ho asi jen ta značka. Není-liž pravda? Navíc vyrábí APS-c čipy pro všechny výrobce DSLR kromě Canona a Fuji. Tak proč by ho neměli umět vyrobit? Jistě, z historického hlediska mi krach fotosekce Minolty taky není šuma fuk, ale tak už to dnes v globalizovaném světě, v době, kdy dostaneš coca-colu v Tibetu a hamburgery na vrcholcích And, chodí. Bohužel.

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    04.09.2006 11:23

Taffey: Řekl bych, že ano protože úhlové hledáčky jsou většinou kompatibilní i napříč značkami, protože ty sáňky jsou vesměs stejné. Alice Prokopová třeba používá na moderní D-SLR úhlový hledáček z bazaru od staré dobré Prakticy ....

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    04.09.2006 11:26

P.S. - Jinak souhlas s Tafeeyem, už předchozí modely Minolta a KonicaMinolta byly velmi dobré a Sony nemá důvod, proč v tom nepokračovat - navíc má tu velkou výhodu ve výrobě vlastních čipů ....

• Tomáš Hejna
    Tomáš Hejna
    04.09.2006 12:16

Před 14 dni jsem si S-a100 pořídil a jsem nad míru spokojen.Původně jsem chtěl minoltu D5d,ale ta bohužel skončila.Jedinou nevýhodou je battery grip,který není,ale výdrž baterky je dost velká.Běžně nafotím kolem 500 fotek a pokud používám externí blesk tak i víc.

• Martin Kozák
    Martin Kozák
    04.09.2006 14:42

snekoun: battery grip, navzdory jeho názvu, se dnes nekupuje kvůli větší výdrži baterek.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse