-
Diskuse ke galeriím |
18
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Pěkná recenze, jen tam jsou přehozeny obrázky č16 a 17. :-)
cc355: Dik za upozorneni, uz jsem to opravil ....
Nevím no. Nic nového, oproti tomu co se lze dočíst na stránkách Canonu, jsem se nedozvěděl. Řekl bych že pro tenhle "test" jste si nemuseli ten foták půjčovat. Co třeba alespon porovnání s 350D (s nejakým kvalitním objektivem, aby se projevily rozdíly)?
Jo a ještě by mě zajímalo kde ve vaší fotogalerii najdu "Snímky pořízené aparátem Canon EOS 400D" ;-)
zajímavost - na dpreview lépe firmami opečovávaný, respektovaný, recenzent srovnává foťáky z této třídy (D80, A100, 400D) (v recenzi na D80)
P.F. - Nemuseli pujcovat ? A jak bych asi udelal to nejdulezitejsi - srovnani sumu pri jednotlivych citlivostech nebo ukazkove snimky v plnem rozliseni ? Jsi zbytecne agresivni a pritom jsi to evidentne ani poradne necetl ....
Cvrk: Bohuzel takovy servis od vyrobcu ma pouze on, nikdo jiny na svete ....
Fajn recenzia :) .. Sice ako bolo spomenuté, po teoretickej stránke to už mám prečítané xy krát ale testovacie snímky sa neobjavili pokiaľ viem ešte ani na dpreview ... Každopádne sa teším na koniec mesiaca keď sa tento kúsok bude konečne lesknúť v mojej brašni :))
jojo, Askeyovi ho zřejmě ještě pořádně nepučili, páč revjů nemá, jen prevjů. Takže jseš Michale před ním ;o). V něčem. Těžko očekávat, že by ony firmy u nás teoretické ovlivňovátory našeho obřího trhu respektovali, jako na trhu anglicky mluvícím.
Kovo: Myslím, že budeš spokojen - zvýšení šumu zvýšením rozlišení se opravdu nepotvrdilo a obraz je skutečně vynikající, stejně jako tomu bylo u předchozích modelů. Tvorbě obřích zvětšenin tak nestopjí nic v cestě .... ;o)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).