Pákistánské obrázky I

• Petr Šigut
    Petr Šigut
    23.11.2006 08:30

Dobrý článek, je vidět cit pro lidi. Mnohu dolších podobných přeju.

• Borievky
    Borievky
    23.11.2006 09:19

zaujimave citanie, rozhodne zaujalo....vdaka

• trojtečka
    trojtečka
    23.11.2006 10:02

"Navíc v době, kdy islámský svět bude držet postní měsíc ramadán, během nějž se pravověrní muslimové mají nejen zdržet jídla, pití, kouření a pohlavního styku, ale také rozjímat a udělat si důkladnou inventuru těla i duše." ... toto vše platí pouze pro denní dobu, v noci to neplatí, což pouze dokresluje "upřímnost" tohoto "tolerantního" náboženství

• iggy
    iggy
    23.11.2006 12:09

Super clanok...zaujalo moc!

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    Autor
    23.11.2006 12:49

M.Hanzal: výš v textu je tohle vysvětlené... zbytek tvého komentáře komentovat nebudu, evidentně máš "jasno" ...

• zbyněk
    zbyněk
    23.11.2006 13:16

Příjemně svižná reportáž. ;o)

• VOJTa Herout
    VOJTa Herout
    23.11.2006 14:23

Berusko, bez hacku a carek chci vyajdrit podekovani za brilantne napsany clanek doplneny fotografiemi, na ktere se vzhledem k nedostatku casu podivam snad vecer doma :)
    Na patre bohuzel nemam horko, jen v dusi malou zavist a obdiv k odvaze podivat se do takovych mist :)

Mej se fajnove,
    VOJTa

• kulihrasek 1
    kulihrasek 1
    23.11.2006 14:28

moc pekne napsany clanek, ctivy, uplne to slysim v radiu...

ovsem v casopisu bych byl rozpacity, osobne bych snizil pocet fotografii, IMO ty nepovede clanku nic nepridavaji a nelze nez souhlasit s autorkou:

"Mým úkolem bylo hlavně psát, ale snažila jsem se pochopitelně i fotit - s úspěchy spíš menšími, než většími."

diky za prijemny clanek, tesim se na pokracovani...

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    Autor
    23.11.2006 15:04

Kulihrášek: Ta věta, kterou cituješ, znamená jen to, že jsem z Pákistánu nedovezla tolik fotek, kolik bych si přála - a ne to, že jsem k článku připojila fotky, které považuju za nepovedené. Jejich počet byl dán požadavkem redakce FA.

• Miroslav Kolčava
    Miroslav Kolčava
    23.11.2006 15:27

sis tedy užila, a v Brně te zítra uvidím?

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse