-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Ještě bych se chtěla zeptat, nešlo by tu vrátit ty dvouměsíční soutěže zpátky na měsíční?
Teď tu běží dvouměsíční na téma léto, a měsíční Okem Profesionála se taky nenápadně změnila na dvouměsíční, a taky je na téma léto... Vložíte dvě a dvě léta, a pak nemáte co dělat, než čekat dva tři měsíce na článek a na nové téma. Lidi tu mají energie na rozdávání, a potřebovali by více akčních soutěží... Nestěžuji si, jsem ráda že portál máme, lidi jsou taky fajn, jen bych uvítala více soutěží na zajímavá témata. Děkuji.
"Kdysi jsme slovo fotografka nebo fotografa řešili a prý je gramaticky..." - zobrazit celý komentář
Na gramatiku (sémantiku, syntaxi) by měl mít server korektora, pokud si sami autoři své texty nedokážou ohlídat v kvalitě hodné zveřejnění. Co se týče výrazu "fotografa" ve smyslu ženský rod slova fotograf, v životě jsem o ničem takovém neslyšela. Zajímalo by mě, kdo/co stojí za oním "prý" - ale osobně bych se vyhnula čemukoli, co může čtenáře mást - jako v tomto případě, kdy použitý tvar slova evokuje buď překlep, nebo 2./4. pád mužského rodu.
...já na tvůj dotaz odpověděla (byť se zpožděním zaviněným tím, že jsem tu poslední měsíce nebyla), zachováš se stejně?
https://www.fotoaparat.cz/forum/diskuse/7167/12/#article-comment-22107
"Na gramatiku (sémantiku, syntaxi) by měl mít server korektora, pokud si..." - zobrazit celý komentář
Taky mě zajímá , jak tohle dopadne. Doteď jsem znal jen ženský rod "fotografka". Tak su zvědavej, co mi na poli gramatiky uniklo
Děkuji moc za ocenění v soutěži.Musím říci, že jsem byl opravdu překvapen. Také jsem ocenil spoustu krásných fotek mých kolegů.Přeji všem hezký den,
"Děkuji moc za ocenění v soutěži.Musím říci, že jsem byl opravdu překvapen...." - zobrazit celý komentář
Tak se zeptám znovu - může mi někdo říct, kde najdu vyhodnocení soutěže dvojportrét?
Tady Petr už děkuje za vyhodnocení, a přitom když kliknu na "Všechny soutěže" je tam jasně napsáno že "Dvojportrét" čeká na vyhodnocení... Kde to teda je? Proč je tam čeká na vyhodnocení a přitom to někde je?
"Tak se zeptám znovu - může mi někdo říct, kde najdu vyhodnocení soutěže..." - zobrazit celý komentář
Je to hlavní článek na první straně, hned nahoře :
https://www.fotoaparat.cz/clanek/2329/okem-cerven-2018-dvojportret/
Jasné. V galerii soutěže ještě čeká na vyhodnocení, ale v galerii články už je vyhodnoceno. Děkuji.
Tak už jsou výsledky i v galerii soutěže.
Dík za zpracování článku a redakci dík za vyhodnocení.
A gratulace vítězi i všem jejichž fotky se umístily.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).