-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Vidím, že zábava byla na chvíli narušena, ale že naši ajťáci dali vše do pořádku. :-)
Tak doufám, že se Vám taky, asi po dlouhé době povede to, že hlasovat budou všichni,
jež vložili. Ať s tím mám co nejvíc práce!
Děkuji Vašík
Téma dne "Přísloví a pověry" - vyhlášení výsledků.
Zúčastnilo se 18 přispěvatelů s 37 fotografiemi.
Hodnocení z neznámých důvodů neprovedla jediná osoba,
která se asi nezalekla Karkulky. :-) A za to Vás chválím a děkuji.
1. místo MSD s Akt X - 21 bodů
2. místo Míla V. s Jednou lehkou - 20 bodů
3. místo Čumáčková s T....... - 13 bodů
Jako celkového vítěze bych uvedl MSDého, se dvěmi fotkami- 31 bodů!
Další výsledky uvádět nebudu. Jedině za dobití mobilního tarifu, zašlu ve zprávě. :-))
Blahopřeji všem zúčastněným a vítězům. Doufám, že jste se nebavili jen u vymýšlení a focení, ale hlavně v komentářích, které se nesly na vlně veselí.
A Mirkovi předávám pomyslnou štafetu.
Proti výsledkům lze podat odvolání, ale nebude to nic platné.
Mějte se i s blízkými fajn.
Vašík
Vašíku, to je nový rekord ve vyhlášení soutěže! Blahopřeji ti a děkuji ti za skvělé řízení celého TD. A blahopřeji i zúčastněným. Vítězi jsme všichni. Fotky byly nápadité, pestré a zábavné. Ráno pošlu do redakce nové téma. A to už tak veselé nebude :-)
Upřímné gratulace vítězi, a omluvte prosím Festu, že mu to vyhlášení tak trvalo, byl pracovně vytížen, jak předem avízoval... :-)
"Vašíku, to je nový rekord ve vyhlášení soutěže! Blahopřeji ti a děkuji ti..." - zobrazit celý komentář
Dovolím si hádat nové téma: cokoliv na černém pozadí... :-)
"Vašíku, to je nový rekord ve vyhlášení soutěže! Blahopřeji ti a děkuji ti..." - zobrazit celý komentář
Upřímně blahopřeju! Jsem si jistá, že nové téma bude chytré a nápadité a... každopádně se na něj zajdu přinejmenším podívat. Mějte se tu všichni dobře. Da.
"Upřímné gratulace vítězi, a omluvte prosím Festu, že mu to vyhlášení tak..." - zobrazit celý komentář
Co bych pro Vás neudělal. :-)
"Upřímně blahopřeju! Jsem si jistá, že nové téma bude chytré a nápadité a......" - zobrazit celý komentář
Trochu mi to přijde, jako by moje téma bylo blbé a bez nápadu.
Budu si ale myslet, že ne. :-)) V
"Téma dne "Přísloví a pověry" - vyhlášení výsledků. Zúčastnilo se 18..." - zobrazit celý komentář
Vašíku... super. Prostě se s tím ne...pářeš :-) A je to. Tvoje TD bylo opravdu skvělé - moc jsme se pobavili, museli jsme asi více přemýšlet. Vytvořilo velmi dobrou kamarádskou a přátelskou náladu. Díky.
Vašíku, lámeš jeden rekord za druhým. Minutu po půlnoci už je hotové vyhodnocení, Karkulka taky neuvěřitelně zabrala, téma bezvadné, bavili jsme se (skoro) všichni.
Gratulace vítězi a věřím, že tě ještě trumfne :)
Tak díky :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).