"Fotografická dvojice" Říjen 2018

• Z9
    Z9
    18.10.2018 19:05

Krásná práce! Ano, takto by to mohlo fungovat … teoreticky jsme to společně zvládli, uvidíme, jak to poběží v praxi :-)
    KIV má pravdu, u těch fotek ve dvouměsíčních soutěžích nejsou v galerii vidět ani body ani komentáře, tady musíme spolehnout na hodnotícího profesionála a redakci. Ale nevidím v tom problém, pokud se někdo splete a dá hvězdy, mělo by to být na druhé straně u takové fotky vyvážené několika komentáři pozorných fáčkařů, že fotka nesplňuje zadání. Pak předpokládám, že jak profesionál tak redakce vše budou mít "pod palcem" aby se neopakovalo předešlé faux-pas :-))

• E.B.E
    E.B.E
    18.10.2018 20:17
    Reaguje na Z9 18.10.2018 19:05:

"Krásná práce! Ano, takto by to mohlo fungovat … teoreticky jsme to společně..." - zobrazit celý komentář

Taky bych tomu rád věřil. Často jsem psal k fotce upozornění na pravidla, nebo neplnění zadání. Nikdo nic. A že by se teď, najednou,po letech a spoustě přehlížení fakt něco změnilo? Hodněkrát jsem se dotazoval, proč vyhrála fotka nesplňující, nebo porušující pravidla. Bez odezvy....ale držím palce v předsevzetí :-)

• Z9
    Z9
    19.10.2018 12:49
    Reaguje na E.B.E 18.10.2018 20:17:

"Taky bych tomu rád věřil. Často jsem psal k fotce upozornění na pravidla,..." - zobrazit celý komentář

Díky … předsevzetí máme a čas ukáže :-)

• Festa
    Festa
    30.11.2018 14:40

Blahopřeji vítězce za obsazení míst. Je to opravdu zasloužené.
    V

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse