-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"...moudrej Romane, už sis nasadil taky brýle :)))..." - zobrazit celý komentář
Nasadil :-)
"Jsem ráda, že vkládáte... a nezapomeňte prosím pak hodnotit :-)..." - zobrazit celý komentář
chtěla jsem hodnotit, Majko, ale máš mě na IL
"chtěla jsem hodnotit, Majko, ale máš mě na IL..." - zobrazit celý komentář
Aha, to je asi omyl...:-)
Vážení, děkuji za velkou účast v "mé" soutěži. Učinila jsem předběžné výsledky sčítáním - nedodali své hlasování ale zdaleka všichni - a vypadá to, že opět vyhraje žena. Vše se ale může ještě změnit. Hlasovat - bodovat - můžete až do půlnoci 11.2. Dne 12.2. vyhlásím přesné výsledky, dle pravidel této soutěže. Když to nestihnu ráno, bude to určitě odpoledne.:-)
"Vážení, děkuji za velkou účast v "mé" soutěži. Učinila jsem předběžné..." - zobrazit celý komentář
Uvidíme, komu se poštěstí mít 100% bodování v soutěži.
Myslím si, že o vítězce TD, mám jasno. Tak hodně zdaru při sčítání.
Vašík
"Uvidíme, komu se poštěstí mít 100% bodování v soutěži. Myslím si, že o..." - zobrazit celý komentář
Díky Vašíku, ale je zajímavé, že dopoledne byla na prvním místě žena jiná... podle přibývajícího hodnocení dalších uživatelů se to ještě možná několikrát změní... takže do konce hlasování půlnoc 11.2. to nebude tak zcela jasné... je to dobrá soutěž, vzrušující... :-) 100 % bodování nebude mít podle mne nikdy nikdo... já např. nebudu vymáhat toto od každého jednotlivě. Pravidla jsou jasně daná a otázka je, když někdo neboduje - jestli by v případě - kdyby sám vyhrál - ostatním body sečetl a vyhlásil umístění... asi těžko.
Toto sdělení je k soutěžní akci "Téma dne" všeobecně - počítání sérií v TD bylo změněno, jedna série bude prý počítána jako jedna fotografie, takže by už mělo být vše v pořádku. Napsala mi to Helena, a požádala, abych vám to dala ve fóru vědět....
"Toto sdělení je k soutěžní akci "Téma dne" všeobecně - počítání sérií v TD..." - zobrazit celý komentář
Díky za info.
Aktuálně... rozdíl mezi 1.a 2. místem je momentálně jeden bod...:-) Ještě své hodnocení určitě někdo přidá... ale bude to nejspíš o fous :-)
Vyhodnocení naší velké soutěže TD Brýle.
Zúčastnilo se 37 lidiček s 59 fotkami. Hodnotilo 25 - nehodnotilo 12.
1. místo: V. ROTHOVÁ - BRÝLE S VODOTRYSKEM 26 bodů
2. místo: KáStefi - Slúbili jsme si lásku 24bodů
3. místo: Míla V. - Skrze brejle 16 bodů
4. místo: MSD - Jen příprava na focení 11 bodů
5. místo: Marimona - TD Pedcha 20/30 10 bodů
6. místo: MSD - Sám sobě podvodníkem 9 bodů
7. místo: Rothová- ... (Dáma na kolejích) 6 bodů
PavelJan - Měla na očích brýle 6 bodů
8. místo: Míla V. - Vzpomínky 5 bodů
9. místo: Čumáčková - Dětství 4 body
Z9 - Sloni mají paměť 4 body
10.místo:Černoch - Selfie 3 body
Macenauerová Zrcadlení 3 body
Milcová- Když brýle nestačí... 3 body
Kovalová- Vyhlížím léto 3 body
Avram - Just... 3 body
Marie - Kam zítra holka... 3 body
11.místo Mduchy- Sníh 2 body
Hořínek- Kdysi jsem je potřeboval 2 body
12.místo Petr52 - K brýlím patří úsměv 1 bod
Milcová- Když dlouhá četba... 1 bod
Festa- Název knihy? 1 bod
Vítězce srdečně gratuluji, ostatním též - pobavili jsme se opět opravdu dobře. Řekla bych, že se při této soutěži stala jedna kuriozitka... jeden soutěžící hlasoval na první místo sám pro sebe :-) - ale pravidla to dovolují. Takže se těšme na příští TD.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).