Téma dne "O TOUZE LÉTAT" čtvrtek 7. 3. 2019

• Marie
    Marie
    12.03.2019 08:00

Paráda - gratulace. Tak co to asi bude ? :-)

• michaela.vin
    michaela.vin
    12.03.2019 08:05

Gratulace vítězům!

• Věra Rothová
    Věra Rothová
    12.03.2019 09:10
    Reaguje na Marie 12.03.2019 08:00:

"Paráda - gratulace. Tak co to asi bude ? :-)..." - zobrazit celý komentář

Těším se na ten hrnec v pravé poledne: Mirek by měl ve vlastním zájmu vymyslet nějaké velmi odrazující téma ;)
    Nebo pro adminy: vymyslete prosím nějaký automatický systém na sčítání bodů!

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    Autor
    12.03.2019 13:19

Povedené klání :)) Vítězům gratulujeme a Verce blahopřeji ke zdolání fotomaturity z matematiky :)

• Paveljan
    Paveljan
    12.03.2019 13:32

Přidávám se ke gratulantům a těším se na další téma.

• KáStefi
    KáStefi
    12.03.2019 13:38

Podobne sa pripájam ku gratulantom víťazom a tiež Vierke k úspešnému zvládnutiu náročnej úlohy sčitovateľa :)

• MSD
    MSD
    12.03.2019 13:53

1. Veliký dík a obdiv patří Věře! Za výběr tématu, který přilákal tolik autorů i za energii, s jakou řídila TD a dosáhla nebývalého procenta hodnotících.
    Dík patří také všem zúčastněným a blahopřání všem, jejichž fotografie oslovily ostatní.

2. Samostatně bych chtěl poděkovat za přízeň těm z vás, kteří mi přidělili body. Vítězství v takové konkurenci mě moc potěšilo! I když, nutno přiznat, je to lehce zkaleno tím, že nerespektujete mé přání TD nevyhrávat :-)

3. Kdysi avizované téma "Hrnec v polední krajině" nebude. To je podzimní téma a do jara se vyloženě nehodí. Napadlo mě téma "Bílá", případně "Bílá v bílé", ale v průběhu konstruktivní tvůrčí diskuze mi ho manželka zakázala. Je unavená smutnými, nostalgickými, pochmurnými tématy. K jaru údajně patří zrod, život, radost, optimizmus. (Podle ní vyhrál Festa - blahopřeji, Vašíku.) Věřím, jak už to v manželství bývá, že nalezneme kompromis a večer pošlu do redakce návrh nového Téma dne :-)

• Z9
    Z9
    12.03.2019 14:59
    Reaguje na MSD 12.03.2019 13:53:

"1. Veliký dík a obdiv patří Věře! Za výběr tématu, který přilákal tolik..." - zobrazit celý komentář

Krásně napsané!
    Gratuluju k vítězství a i všem ostatním, co ti "šlapali na paty" :-)
    Tvoje manželka je velmi moudrá žena, proto určitě z kompromisu vyjde optimistické téma, těším se!
    Můj obdiv Věrce za skvělou dokumentaci sčítání! Že někdo přidělí body svojí fotce, to už jsme se "zasmáli" minule, ale nikdy by mě nenapadlo, jak v předchozí diskuzi píše Marie, že by někteří ještě zpětně měnili svoje hodnocení. Tím dělají sčítání o dost náročnější, když je potřeba znovu kontrolovat všechny fotky, ach jóóó, lidi - lidi :-(

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    12.03.2019 15:16

Blahopřání všem zúčastněným, vítězům i poraženým! Mirku, poslechni manželku, manželky mají vždycky pravdu :) Těším se!

• MSD
    MSD
    12.03.2019 15:31
    Reaguje na Dana Kovaľová 12.03.2019 15:16:

"Blahopřání všem zúčastněným, vítězům i poraženým! Mirku, poslechni manželku..." - zobrazit celý komentář

Já se občas prezentuji jako magor. A občas mě tu někdo prezentuje jako feťáka. Ale v zásadě jsem normální, takže vím, že má pravdu. Ona je chytřejší a já ji poslouchám. Jenže já jsem od přírody tragéd, takže optimistické téma je pro mně tragédie :-)))

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse