Téma dne "O TOUZE LÉTAT" čtvrtek 7. 3. 2019

• KIV
    KIV
    12.03.2019 16:10

A musí být v pravidlech ta věta, že člověk může nominovat svou fotku?
    Nebo počkáme, až někdo vloží jednu fotku, a bude ji nominovat na první místo, druhé místo, a třetí místo, čímž nám totálně zamotá hlavu, protože ani to není proti pravidlům...
    Gratulace MSD za vítěznou sérii, fakt pěkná práce.
    A obdiv a dík za manuelní "sčot", což je při počtu 77 fotek nadlidský výkon.
    Já osobně, při tom co mi "vyvádějí" Windowsy 10, kdy berou jednoklik jako dvouklik a při "výběru" šesti fotek mi otevřou šest editorů po jedné fotce a to opakovaně, bych nebyla schopna dodat součet bodů ani do týdne...
    Těším se na optimistické téma...

• Festa
    Festa
    12.03.2019 16:14
    Reaguje na MSD 12.03.2019 15:31:

"Já se občas prezentuji jako magor. A občas mě tu někdo prezentuje jako..." - zobrazit celý komentář

pozdravuj manželku i sebe, ode mě. :-)
    Gratuluji, i když jsem bodoval fotku Ve dvou. Jsem škodolibě rád, že jsi to vyhrál. ;)
    Kdyby jsi chodil do ZOO, mohl jsi být třetí. :-)
    Ahoj Vašík

• Festa
    Festa
    12.03.2019 16:19
    Reaguje na Věra Rothová 12.03.2019 00:12:

"Milí přátelé, s radostí vám sděluji, že jsem se konečně dopočítala a jsem..." - zobrazit celý komentář

Díky za vše, Věrko. (Moje žena je taky Věrka). :-)
    Bodovali všichni?
    p.s. Při bodování, by se nemělo hlasování měnit,
    aby nedošlo ke zmatečnému sečtení.
    Ale je to o "Dospělosti" hlasantů. :-)
    Díky a pěkný den. V
    Jo a děkuji všem za hlasovou podporu a za prima náladu. V

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    12.03.2019 16:57
    Reaguje na MSD 12.03.2019 15:31:

"Já se občas prezentuji jako magor. A občas mě tu někdo prezentuje jako..." - zobrazit celý komentář

doporučená četba s hudebním podkladem :)
    https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/monty-python/always-look-on-the-bright-side-of-life-238801

• MSD
    MSD
    12.03.2019 18:27
    Reaguje na Dana Kovaľová 12.03.2019 16:57:

"doporučená četba s hudebním podkladem :) https://www.karaoketexty.cz/texty..." - zobrazit celý komentář

Děkuji. Je to pravdivé a neskutečně laskavé :-)
    Myslím, že jsme s manželkou dosáhli onoho kompromisu. Na můj poslední návrh řekla: "Jak chceš, miláčku." Ale řekla to tak odevzdaně, že si vůbec nejsem jistý :-( Musím připravit nějakou doprovodnou fotku a vyhlásit to. Uvidíme.

• MSD
    MSD
    12.03.2019 19:12

Právě jsem redakci poslal návrh dalšího TD. Protože věřím, že bude akceptován, prozradím ho rovnou. Zní:

„Téma dne „Fotka jako životabudič“, čtvrtek 4. dubna 2019
    Je zcela lhostejné, co na vaší fotce bude a jakou techniku zvolíte. Flóra, fauna, krajina, portrét, akt či cokoli jiného.
    Vaše fotka by však měla mít jediný cíl/poslání: pobavit, rozesmát, dodat energii, optimizmus, elán, sílu do života, pohodu; měla by diváka nakopnout, prostě udělat jeho den veselejší.
    Těším se,
    MSD“

• MSD
    MSD
    12.03.2019 19:24
    Reaguje na Věra Rothová 12.03.2019 09:10:

"Těším se na ten hrnec v pravé poledne: Mirek by měl ve vlastním zájmu..." - zobrazit celý komentář

Děkuji za radu. Myslím, že jsem dal téma tak obtížné (prakticky nerealizovatelné), že se ho snad ani já nezúčastním :-)))

• Věra Rothová
    Věra Rothová
    12.03.2019 20:11
    Reaguje na MSD 12.03.2019 19:24:

"Děkuji za radu. Myslím, že jsem dal téma tak obtížné (prakticky..." - zobrazit celý komentář

Mirku, to je super nápad! Těžké to určitě je, ale zato se budeme celý měsíc dívat na svět jen z té lepší strany (díky, Dano, za Monty Pythony) a přitom se ještě usmívat :)
    Tak díky :)

• Marie
    Marie
    12.03.2019 21:00

Vážení, mám takový docela snad dobrý nápad. Co kdyby se změnila pravidla v počtu vkládaných soutěžních fotek do TD? Mám na mysli vkládat každý jen jednu. Kdo by chtěl více, může použít - využít - sérii, která je tu nově zavedená. Jedná se hlavně o to náročné sčítání výsledků a také jejich hledání. Aby v budoucnu vítěz to sčítání neměl jaksi za trest. Fotek by bylo tím pádem méně, třeba polovina. :-) Nové téma - Životabudič - je super :-)))

• Věra Rothová
    Věra Rothová
    12.03.2019 21:02
    Reaguje na Helena Macenauerová 12.03.2019 13:19:

"Povedené klání :)) Vítězům gratulujeme a Verce blahopřeji ke zdolání..." - zobrazit celý komentář

Helenko, co to automatické sečtení? Nešlo by to nějak vymyslet? Jak mi někdo napsal - zvítězit je za trest. Podívej se třeba na eMeSDého: radši smaže fotky, než by vyhrál...
    Zkuste s tím prosím něco udělat ;)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse