-
Diskuse ke galeriím |
18
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
A musí být v pravidlech ta věta, že člověk může nominovat svou fotku?
Nebo počkáme, až někdo vloží jednu fotku, a bude ji nominovat na první místo, druhé místo, a třetí místo, čímž nám totálně zamotá hlavu, protože ani to není proti pravidlům...
Gratulace MSD za vítěznou sérii, fakt pěkná práce.
A obdiv a dík za manuelní "sčot", což je při počtu 77 fotek nadlidský výkon.
Já osobně, při tom co mi "vyvádějí" Windowsy 10, kdy berou jednoklik jako dvouklik a při "výběru" šesti fotek mi otevřou šest editorů po jedné fotce a to opakovaně, bych nebyla schopna dodat součet bodů ani do týdne...
Těším se na optimistické téma...
"Já se občas prezentuji jako magor. A občas mě tu někdo prezentuje jako..." - zobrazit celý komentář
pozdravuj manželku i sebe, ode mě. :-)
Gratuluji, i když jsem bodoval fotku Ve dvou. Jsem škodolibě rád, že jsi to vyhrál. ;)
Kdyby jsi chodil do ZOO, mohl jsi být třetí. :-)
Ahoj Vašík
"Milí přátelé, s radostí vám sděluji, že jsem se konečně dopočítala a jsem..." - zobrazit celý komentář
Díky za vše, Věrko. (Moje žena je taky Věrka). :-)
Bodovali všichni?
p.s. Při bodování, by se nemělo hlasování měnit,
aby nedošlo ke zmatečnému sečtení.
Ale je to o "Dospělosti" hlasantů. :-)
Díky a pěkný den. V
Jo a děkuji všem za hlasovou podporu a za prima náladu. V
"Já se občas prezentuji jako magor. A občas mě tu někdo prezentuje jako..." - zobrazit celý komentář
doporučená četba s hudebním podkladem :)
https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/monty-python/always-look-on-the-bright-side-of-life-238801
"doporučená četba s hudebním podkladem :) https://www.karaoketexty.cz/texty..." - zobrazit celý komentář
Děkuji. Je to pravdivé a neskutečně laskavé :-)
Myslím, že jsme s manželkou dosáhli onoho kompromisu. Na můj poslední návrh řekla: "Jak chceš, miláčku." Ale řekla to tak odevzdaně, že si vůbec nejsem jistý :-( Musím připravit nějakou doprovodnou fotku a vyhlásit to. Uvidíme.
Právě jsem redakci poslal návrh dalšího TD. Protože věřím, že bude akceptován, prozradím ho rovnou. Zní:
„Téma dne „Fotka jako životabudič“, čtvrtek 4. dubna 2019
Je zcela lhostejné, co na vaší fotce bude a jakou techniku zvolíte. Flóra, fauna, krajina, portrét, akt či cokoli jiného.
Vaše fotka by však měla mít jediný cíl/poslání: pobavit, rozesmát, dodat energii, optimizmus, elán, sílu do života, pohodu; měla by diváka nakopnout, prostě udělat jeho den veselejší.
Těším se,
MSD“
"Těším se na ten hrnec v pravé poledne: Mirek by měl ve vlastním zájmu..." - zobrazit celý komentář
Děkuji za radu. Myslím, že jsem dal téma tak obtížné (prakticky nerealizovatelné), že se ho snad ani já nezúčastním :-)))
"Děkuji za radu. Myslím, že jsem dal téma tak obtížné (prakticky..." - zobrazit celý komentář
Mirku, to je super nápad! Těžké to určitě je, ale zato se budeme celý měsíc dívat na svět jen z té lepší strany (díky, Dano, za Monty Pythony) a přitom se ještě usmívat :)
Tak díky :)
Vážení, mám takový docela snad dobrý nápad. Co kdyby se změnila pravidla v počtu vkládaných soutěžních fotek do TD? Mám na mysli vkládat každý jen jednu. Kdo by chtěl více, může použít - využít - sérii, která je tu nově zavedená. Jedná se hlavně o to náročné sčítání výsledků a také jejich hledání. Aby v budoucnu vítěz to sčítání neměl jaksi za trest. Fotek by bylo tím pádem méně, třeba polovina. :-) Nové téma - Životabudič - je super :-)))
"Povedené klání :)) Vítězům gratulujeme a Verce blahopřeji ke zdolání..." - zobrazit celý komentář
Helenko, co to automatické sečtení? Nešlo by to nějak vymyslet? Jak mi někdo napsal - zvítězit je za trest. Podívej se třeba na eMeSDého: radši smaže fotky, než by vyhrál...
Zkuste s tím prosím něco udělat ;)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).