-
Diskuse ke galeriím |
23
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Vše o fotografování |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
"Vážení, mám takový docela snad dobrý nápad. Co kdyby se změnila pravidla v..." - zobrazit celý komentář
Prosím NE. Tři jsou tu proto, abychom mohli zpracovat tři zcela různé pohledy na téma.
A já se o to vždy snažím. Jako tohle poslední TD - jak bych vybírala? Tu smutnou s uvázanou nohou? Nebo tu veselou "Už letím" ? Nebo tu co polechtala bránici?
Takhle každý kdo má fantazii může vložit tři zcela rozlišné přístupy, třeba například jednu uměleckou, jednu realistickou co vezme za srdce, a jednu humornou.
Ostatně, žádná jiná ze soutěží na FA taky nemá omezený počet vkladů na jeden.
Jen to počítání by chtělo zmechanizovat...
"Vážení, mám takový docela snad dobrý nápad. Co kdyby se změnila pravidla v..." - zobrazit celý komentář
Prosím NE. Tři jsou tu proto, abychom mohli zpracovat tři zcela různé pohledy na téma.…. Jen to počítání by chtělo zmechanizovat...
...Omlouvám se za ty double-kliky, fakt za to nemůžu...
https://vyhledavani.czin.eu/?q=double+click+problem+Windows+10&cx=partner-pub-0974499154601039%3A25796xjt6be&cof=FORID%3A10&lr=lang_cs&sa=Hledat
Dobře KIV asi máš pravdu, byl to jen takový nápad, návrh o kterém jsem zas až tak moc jako ty nepřemýšlela. V pohodě. Určitě to zůstane na 3. Neboj.
Jůůůů děkuju za bodíky.. a velká gratulace nejen vítězi, ale všem .. pochlapili jste se , bylo na co koukat a těžce se vybíralo ;)
Dobrý den, už na tom ani tak moc nesejde, ale není u fotky "Sen o cestě ke hvězdám" v galerii překlep v pořadí?
"Dobrý den, už na tom ani tak moc nesejde, ale není u fotky "Sen o cestě ke..." - zobrazit celý komentář
Asi napiš přesně o co jde.
Těžko někdo bude zkoumat v čem je překlep. :-)
V
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).