"FOTKA JAKO ŽIVOTABUDIČ" čtvrtek 4. 4. 2019

• Paveljan
    Paveljan
    06.04.2019 00:22

Dovolil bych si připomenout něco z pravidel:
    Hodnocení spočívá v tom vybrat tři fotografie, které jsou pro vás vítězné. Tím udělujete pomyslné 3 body vítězné fotce, 2 body druhé a 1 bod třetí.
    Podle mě tedy nelze 1., 2. i 3. místo udělit stejné fotce, jak jsem dnes u někoho zahlédl. Ale možná to byl jen omyl...

• MSD
    MSD
    06.04.2019 14:41
    Reaguje na Paveljan 06.04.2019 00:22:

"Dovolil bych si připomenout něco z pravidel: Hodnocení spočívá v tom vybrat..." - zobrazit celý komentář

Upozornil jsem takto hodnotícího na to, že té fotce mohu započítat pouze tři body a navrhl, aby své hodnocení ještě zvážil.

• Marie
    Marie
    06.04.2019 17:58

A já bych řekla, že to možné je... i když velmi neobvyklé a zvláštní ...když můžeme i hlasovat sami pro sebe... Ale počkejme na odborníky, mne by to tedy v životě nenapadlo... ale když se fotka tak hodně líbí a chceme jí udělit co nejvíce bodů... no nevím. :-)

• KIV
    KIV
    06.04.2019 18:53
    Reaguje na Marie 06.04.2019 17:58:

"A já bych řekla, že to možné je... i když velmi neobvyklé a zvláštní ....." - zobrazit celý komentář

Není to tak dlouho co jsem tady psala, že jednou někdo udělí sobě na tutéž fotku první, druhé, i třetí místo, a bude kopec legrace...

• MSD
    MSD
    06.04.2019 18:59
    Reaguje na Marie 06.04.2019 17:58:

"A já bych řekla, že to možné je... i když velmi neobvyklé a zvláštní ....." - zobrazit celý komentář

Marie, pokud nedostanu z redakce jiný pokyn, započítám jen tři body. Tak čtu pravidla. Bodování vlastních fotek je v nich výslovně povoleno :-)

• Marie
    Marie
    06.04.2019 19:06
    Reaguje na MSD 06.04.2019 18:59:

"Marie, pokud nedostanu z redakce jiný pokyn, započítám jen tři body. Tak..." - zobrazit celý komentář

Tahle soutěž je stále zajímavější...někdo vyhraje a ani o tom neví, sčítat body rozhodně nechce... jsou tací, kteří za žádnou cenu nehodnotí, další hlasuje sám pro sebe (povoleno to je), jiný dá na všechny tři místa fotku jednu... atd. Rozhodně tu nuda není. Tentokrát se zúčastnilo lidí méně, ale to přeci vůbec nevadí, v zimním období jsme více u počítače než v jarním a letním... určitě bych to neřešila. Příště bude možná ještě míň. Téma bylo pěkné a fajn.

• Festa
    Festa
    06.04.2019 23:58

Myslím, že není o čem debatovat.
    Jen aby to nebyl počátek nějaké revoluce. :-€
    V

• Paveljan
    Paveljan
    07.04.2019 00:10
    Reaguje na Marie 06.04.2019 19:06:

"Tahle soutěž je stále zajímavější...někdo vyhraje a ani o tom neví, sčítat..." - zobrazit celý komentář

Asi záleží, jak to kdo bere vážně. Ale upřímně, co si o své fotce myslím sám, to vím. Ale zajímá mě, co si o ní myslí ostatní, proto dávám fotky do soutěže (tedy kromě toho, že mě baví zareagovat na vyhlášené téma). Vyhrát díky tomu, že si sám udělím 3 (nebo dokonce 6 bodů), to by mě nebavilo. Je to poněkud nesportovní.

• Z9
    Z9
    07.04.2019 00:47

Bavila jsem se při TD a teď se tu, koukám, bavíte i při bodování :-)
    A proč nedat jedné fotce 1.,2. i 3. místo ? Ne, že by mě to někdy napadlo (bych potřebovala víc míst, aby se mi dostalo na všechny, co se mi líbily), ale když se někomu doopravdy líbí jen jedna, tak proč ne (má svých 6 bodíků, nevidím v tom problém). A určitě je to lepší, než bodovat svou vlastní fotku - tu sem snad lidi dáváme, aby ji hodnotili ostatní néééé ?

• MSD
    MSD
    07.04.2019 07:06
    Reaguje na Z9 07.04.2019 00:47:

"Bavila jsem se při TD a teď se tu, koukám, bavíte i při bodování :-) A proč..." - zobrazit celý komentář

To mě už to kdysi napadlo. Nerad vyhrávám, takže jsem se takovým způsobem chtěl přesunout na skvělé druhé místo :-) Ale jsem přesvědčen, že pravidla tak, jak jsou napsaná, to neumožňují.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse