"FOTKA JAKO ŽIVOTABUDIČ" čtvrtek 4. 4. 2019

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    09.04.2019 12:13

Velká gratulace Zdence, čest všem zúčastněným a díky za bleskurychlé sčítání a vyhlášení nového TD... jako chronický sysel se cítím dost na koni :-D

• Veverka135
    Veverka135
    09.04.2019 12:48

Moc děkuji za přidělené body. Potěšilo a povzbudilo. Přeji všem krásné fotky.

• Věra Rothová
    Věra Rothová
    09.04.2019 15:46

Z archivu (Googla). Vyhodil se sám nebo byl vyhozen?

• Z9
    Z9
    09.04.2019 16:36
    Reaguje na MSD 09.04.2019 11:43:

"Ale mně to moc nevadí. Znáš to - když ho miluješ, není co řešit. To víc mi..." - zobrazit celý komentář

Tvoje manželka je moudrá žena, v tom jsme tu všichni zajedno!
    Na druhou stranu se nebojím, že bys nenašel v garáži třeba prima sbírku nářadí … (chápu, že nebude tvoje nejoblíbenější) ale takový lapač prachu manželka jistě podporuje :-)

• Z9
    Z9
    09.04.2019 16:41
    Reaguje na Dana Kovaľová 09.04.2019 12:13:

"Velká gratulace Zdence, čest všem zúčastněným a díky za bleskurychlé..." - zobrazit celý komentář

Díky a těším se na tvoji sbírku (sbírky) … nebo něco z manželova koutku "pro vojáčky" toho nebude málo :-)

• MSD
    MSD
    09.04.2019 19:45
    Reaguje na Věra Rothová 09.04.2019 15:46:

"Z archivu (Googla). Vyhodil se sám nebo byl vyhozen?..." - zobrazit celý komentář

Vážně tu není. Tady, na ptáčkomilném fotoserveru! (I toto TD vyhrál ptáček.) Je to vlastně škoda.

• MSD
    MSD
    09.04.2019 19:46
    Reaguje na Z9 09.04.2019 16:36:

"Tvoje manželka je moudrá žena, v tom jsme tu všichni zajedno! Na druhou..." - zobrazit celý komentář

Budu hledat :-)))

• Marie
    Marie
    09.04.2019 20:21
    Reaguje na MSD 09.04.2019 19:45:

"Vážně tu není. Tady, na ptáčkomilném fotoserveru! (I toto TD vyhrál ptáček...." - zobrazit celý komentář

Milý MSD, kdybys poslal hodnocení Ty, mohlo by to třeba dopadnout trochu jinak... mohl jsi výsledky ovlivnit... no podle mne má jít vítěz příkladem a né se na hodnocení vykašlat. Mohl jsi přeci hodnotit dřív a nenechat to na poslední chvíli... omlouvám se za svoji upřimnost, ale od rána mi to leží na jazyku... a co na srdci to na jazyku... nebo jak se to říká. :-)

• MSD
    MSD
    09.04.2019 20:36
    Reaguje na Marie 09.04.2019 20:21:

"Milý MSD, kdybys poslal hodnocení Ty, mohlo by to třeba dopadnout trochu..." - zobrazit celý komentář

Marie, máš pravdu. Mohl jsem hodnotit dříve. Ale měl jsem čas a řekl jsem si, že hodnocení a součet udělám kolem půlnoci současně. Pak se ukázalo, že má soused narozeniny. A já před půlnocí usnul a vzbudil mě kocour až ve tři ráno. Hodnotit po půlnoci by bylo nefér. Tak jsem to sečetl a vypublikoval. S omluvou.
    A pokud jde o ty ptáčky, já je mám moc rád. Každou zimu jim nasypu cca půl metráku slunečnicivých semen, dám jim cca stovku lojových koulí a speciálně kvůli nim jezdím do masokombinátu pro lůj. Jenom je už nefotím, protože to není můj styl. (A rozhodně bych to neuměl jako fialový poustevník.) Nezlehčuji fotky ptáčků. A i když jsme si jaksi s fialovým poustevníkem nesedli, opravdu vážně a upřímně prohlašuji, že je škoda, že tady již není.

• Marie
    Marie
    09.04.2019 20:41

Dobře - beru. Ano, je opravdu škoda, že tu fp není... fotky měl úžasné ( až na nějaké vyjímky), ale byl někdy dost hrubý až sprostý. No třeba se jednoho dne vrátí... pod jiným nickem - ale poznáme ho hned. Už se těším. :-)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse