"FOTKA JAKO ŽIVOTABUDIČ" čtvrtek 4. 4. 2019

• Míla Vildová
    Míla Vildová
    11.04.2019 17:53
    Reaguje na KIV 09.04.2019 22:03:

"Malá připomínka - co pamatuji, byl koncový termín hodnocení do dvanácti..." - zobrazit celý komentář

Myslím, že nezáleží zda bude hodnocení v poledne či o půlnoci, tím pro soutěž žádná velká ztráta času nevznikne. :) Důležitější je včasné vyhlášení, či ohlášení nového tématu, protože tam několik dní zpoždění je už hodně znát..

Blahopřání k vítězství Zdence za pěknou fotografii a díky za rychlé oznámení nového tématu..;-)
    Mirkovi za rychlé a podrobné sečtení výsledků také velké díky.. :)

• KIV
    KIV
    11.04.2019 20:07

No, tak nějak to jsem měla na mysli...
    Na hodnocení fotek máme tedy vlastně průběžně čtvrtek, a pak pátek, sobotu, neděli a pondělí.
    Dřív to bylo vlastně do konce víkendu, a pro ty co byli o víkendu mimo dosah počítače se dalo navíc půlka pondělí.
    Počítající tedy mohl začít sčítat v pondělí po poledni dle času (práce, vaření, děti...).
    Teď se přidalo pondělí do půlnoci. Tudíž rentiéři budou sčítat celou noc nebo začnou ráno po kafi, pracující člověk začne počítat v úterý až přijde z práce a až porychtuje domácnost, děti, atd.
    Při zvýšeném nákladu fotek tedy můžeme počítat i s dvoudenním odkladem dodání výsledků a následném vyhlášení tématu.
    Takže se mi zdá takový zbytečný stres zbytečný...
    Ale zas, že by mi to ubíralo na úsměvu, to nehrozí...
    Jen je větší pravděpodobnost, že dodáme spíš fotky z archivu...

• KIV
    KIV
    11.04.2019 20:20

A Mirkovi dík za průběžnou péči a dohled, za vyřešení komplikace, za úžasně rychlé sečtení a vyhlášení, a hlavně za to, že uveřejnil podrobné výsledky, tedy že nevyhlásil jen první tři fotky na bedně, ale že jeho zásluhou každý ví kolik každá fotka dostala bodů, i kdyby to jeden jediný bod byl... Dodá to chuti do dalšího soutěžení. Dík moc.

• MSD
    MSD
    11.04.2019 20:44
    Reaguje na KIV 11.04.2019 20:20:

"A Mirkovi dík za průběžnou péči a dohled, za vyřešení komplikace, za úžasně..." - zobrazit celý komentář

Děkuji za milá slova. Já to nechci zlehčovat. Ale myslím, že i kdyby se výsledky vyhlásily až ve středu a v pátek nové téma, je to pořád dost času. Samozřejmě, z různých příčin se můžeme dostat do stresu (práce, rodina, nemoc apod.). I já jsem tentokrát byl trošku na nervy. Od prvního dne jsem věděl, že chci křídla. Objednal jsem je od španělské společnosti se sídlem v Nizozemsku a skladem v Německu. Křídla přišla týden po avizovaném doručení. I nyní vím dvě verze fotky do TD. Jedna je odvislá od možnosti výjezdu z domku na konci světa a druhá bude asi garážovka - ještě se mazlím s tím, jak by měla vypadat. Třeba nestihnu nic a možná obě. Nebo vymyslím i další. Uvidíme. Samozřejmě, archiv je také možnost, ale mně by nebavil. Přeji všem inspiraci, dobré světlo a soutěžního ducha :-)

• KIV
    KIV
    11.04.2019 20:55

No, čerstvou fotku na tohle nové TD bych stihla, ale jestli stačím založit sbírku abych ji mohla vyfotit, to nevím... :-)

• Festa
    Festa
    12.04.2019 14:08
    Reaguje na KIV 11.04.2019 20:55:

"No, čerstvou fotku na tohle nové TD bych stihla, ale jestli stačím založit..." - zobrazit celý komentář

Začni sbírat kraslice. Můžeš je i brzy využít. :-)
    Někdo sbírá věci, které ani ukázat nechce. Kdo ví? :-)

V

• KIV
    KIV
    12.04.2019 14:32
    Reaguje na Festa 12.04.2019 14:08:

"Začni sbírat kraslice. Můžeš je i brzy využít. :-) Někdo sbírá věci, které..." - zobrazit celý komentář

No, můj manžel a Mirkova paní by si rozuměli…. jenže ona aspoň čeká dva roky než nepoužívané věci vyhodí, a možná se i zeptá NEŽ to vyhodí... Já takhle jdu vynést odpadky, otevřu popelnici, a málem mi vypadnou oči, co tam zas je vyhozeného... bodejť, za týden hledám formu na bábovku, a hádej co...
    A svoz uličního odpadu jsem prošvihla o týden nebo dva... To by byla fotečka! :-)
    Ale jak říká Mirek, taky si s jedním nápadem pohrávám... tak třeba ho realizuju...

• Petr 77
    Petr 77
    22.04.2019 14:30

Děkuji za přidělené body a blahopřeji všem zúčastněným. Omlouvám se za opožděnou reakci,jsem tu nováčkem a pro pracovní nasazení jsem na to trošku pozapomněl :)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse