TD "Sbírám, sbíráš, sbíráme" čtvrtek 2.5.2019

• Marie
    Marie
    07.05.2019 08:27

Gratuluji vítězi... ( MSD - bál jsi se zbytečně, určitě sis oddechl ). Podle mne stačí napsat nové TD sem... připojit fotečku a pár větiček k němu. Ostatní už admini zařídí. :-) Také jsem nedočkavá - jako vždy. Bude to zase fajn první čtvrtek v měsíci... odhaduji 6.6. :-) Z9 velké díky.

• Věra Rothová
    Věra Rothová
    07.05.2019 08:33

Gratuluji vítězům a moc děkuji Zdence za krásné téma a bleskové sečtení (uprostřed noci!). Hrnce je mi sice líto, ale věřím, že alikal87 vymyslí také podobně atraktivní téma ;)

• Festa
    Festa
    07.05.2019 13:01

Je to chlapci zaslouženě. I jasný bodový náskok ukazuje,že jste se toho ujali nejlépe.
    Z9 pochvala za organizaci. :-)
    V

• KáStefi
    KáStefi
    07.05.2019 13:27

Srdečne gratulujem víťazom, veľkú pochvalu Zdenke za rýchle spracovanie TD :). A samozrejme s napätím očakávam nové TéDé.

• Karla Milcová
    Karla Milcová
    07.05.2019 13:32

Velká gratulace vítězům a pochvala Zdeňce! Moc jsem se pobavila a věřím, že nové téma bude také hodně "výživné". Už se těším!

• Míla Vildová
    Míla Vildová
    07.05.2019 15:53

Rovněž gratuluji vítězům a poděkování Zdence za rychlé sečtení. Další vítěz si vyzkouší radost sčítání a nám zůstává více času, něco vymyslet na Mirkův hrnec:)
    Chtěla bych poprosit hodnotící, aby psali do bodování jméno i název fotky, hodně to sčítajícímu pomůže. Pokud je tam jen link, sčítající musí fotku v tom množství hledat a hodně to zdržuje..
    Už se moc těším na nové téma.. :)

• MSD
    MSD
    07.05.2019 16:39
    Reaguje na Míla Vildová 07.05.2019 15:53:

"Rovněž gratuluji vítězům a poděkování Zdence za rychlé sečtení. Další vítěz..." - zobrazit celý komentář

:-))) Já jsem rád druhý ani tak ne kvůli sčítání bodů. Prostě rád zpracovávám výzvy, které stanoví někdo jiný. Když určuji téma sám, je to takové nijaké. Jenom: Jak řekl, tak udělal. Téma musí být výzva! A tak jsem si vymyslel (jestli někdy vypotřebuji ten hrnec), že další mé téma bude "akt ženy". Aktů dědka jsem nafotil spousty. Ale fotit akt ženy, když nemáš modelku, to je pořádná výzva. Nebo ne? :-)))

• Míla Vildová
    Míla Vildová
    07.05.2019 17:02
    Reaguje na MSD 07.05.2019 16:39:

":-))) Já jsem rád druhý ani tak ne kvůli sčítání bodů. Prostě rád..." - zobrazit celý komentář

Určitě, i bez modelky se dá vyfotit kde co, co bude vypadat jako akt ženy.. ;-)) Na hrnec už mám plán.. :)

• MSD
    MSD
    07.05.2019 17:05
    Reaguje na Míla Vildová 07.05.2019 17:02:

"Určitě, i bez modelky se dá vyfotit kde co, co bude vypadat jako akt ženy....." - zobrazit celý komentář

:-)))

• alikal87
    alikal87
    07.05.2019 18:26

Tak tedy nové téma "TD": "Jako pěst na oko" Nemyslím tím vyloženě fotky bojových sportů a hospodských šarvátek, i když komu by se podařilo zaznamenat přímý úder na oko, bral bych to také :-D Jde mi spíš o fotografie, kde je na první pohled jasné, že zde něco působí až kýčovitě a úplně tak nezapadá do daného prostředí a situací a nebo naopak dokonale zapadá, ale třeba barvou nebo tvary se dokonale vyjímá od ostatního. Např. moderní budova mezi historickými stavbami, ošklivé kačátko mezi hezkými, modrá jahoda mezi červenými, sedící člověk mezi skákajícími atd. atd. Každý si s tím určitě poradí po svém. Snad se bude téma líbit, vím není to "hrnec", ten snad příště. :-) Pěkný den. Aleš

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse