-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
11
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Blahopřeju vítězům i všem zúčastněným a zpětně se omlouvám za svou neúčast - zasáhl osud a vyšší moc v bílých pláštích, ale vše se v dobré obrátilo, tak tu třeba budu tu a tam zase strašit :)
"Rovněž gratuluji vítězům a poděkování Zdence za rychlé sečtení. Další vítěz..." - zobrazit celý komentář
Ano Mílo, dávám ti za pravdu, uvedení autora a názvu fotky v hodnocení celou práci hodně zjednoduší, než se člověk prokliká třikrát přes link (kdyby jen třikrát, ještě jsem večer kontrolovala, jestli někdo třeba svoje hodnocení nezměnil) … je to FACHA :-)
"Blahopřeju vítězům i všem zúčastněným a zpětně se omlouvám za svou neúčast ..." - zobrazit celý komentář
Výborná zpráva!!! Mám radost, držela jsem pěsti ze všech sil :-)
:-))) Skvělé téma! V archivu nic nemám. Budu muset přemýšlet. A to je problém :-)))
":-))) Já jsem rád druhý ani tak ne kvůli sčítání bodů. Prostě rád..." - zobrazit celý komentář
Od hrnce k modelce …. no proč ne, jsem pro ty fotky "ze života" tak to vidím na svoje fotbalové nohy :-)))))))
"Od hrnce k modelce …. no proč ne, jsem pro ty fotky "ze života" tak to..." - zobrazit celý komentář
Alikal by bral přímý úder na oko. V tom by fotbalová noha mohla sehrát významnou roli :-)))
"Tak tedy nové téma "TD": "Jako pěst na oko" Nemyslím tím vyloženě fotky..." - zobrazit celý komentář
Hmmm - tak to bude zase hooodněěě zajímavé... :-)
Díky za reakce, no chtěl jsem, abychom se trochu zapotili a popřemýšleli a opravdu se těším, jak se kdo toho zhostí...
"Díky za reakce, no chtěl jsem, abychom se trochu zapotili a popřemýšleli a..." - zobrazit celý komentář
Bezva téma,, :)
"Tak tedy nové téma "TD": "Jako pěst na oko" Nemyslím tím vyloženě fotky..." - zobrazit celý komentář
Vloudila se mi spojitost mezi oběma tématy: hrnec (Divotvorný hrnec) a Jako pěst na oko (Pěst na oko) … https://www.youtube.com/watch?v=Q8YHa_orI2Q
I když hra Voskovce a Wericha Pěst na oko je v podstatě satira, asi úplně nevystihuje téma, které si měl na mysli :-)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).