-
Diskuse ke galeriím |
16
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Připojuji se s gratulací i poděkováním!
Také se připojuji s gratulací víťězům a s díky za vyhodnocení i vyhlášení nového tématu.
K té proběhlé diskusi - možná by stálo za úvahu domluvit s redakcí, aby se o TD nepsalo na facebooku - přeci jen to není klasická soutěž a vyžaduje i trochu aktivnější zapojení při hodnocení, což asi není nic pro některé "instantní" účastníky, kteří si ani nepřečtou pravidla. Ten, kdo si dá "práci" přečíst si něco na FA, najde i informace o TD.
Tak jsem si sice říkala, že už sem nevstoupím, ale nakonec mi to nedalo a trochu jsem si početla - potěšila mě snaha vylepšit pravidla, ale musím vás ujistit, že proč sem někdo přijde a pak odejde nebo nepokračuje, nehodnotí, nemusí být zrovna v tom, že chtěl jen přijít a zvítězit! Ale pokud k jeho snímkům někdo vypálí hned negativní (až agresivní) komentáře, tak co by tady asi dále hledal. Já jsem chtěla vyzkoušet a získat zkušenost jak to tady chodí a hned mě to odradilo. Tohohle typu soutěže se už zúčastňovat nebudu, ani by mi nesedla, ale mohou být další, kteří mají podobnou zkušenost a není tedy třeba na vině např. Facebook :-)
"Tak jsem si sice říkala, že už sem nevstoupím, ale nakonec mi to nedalo a..." - zobrazit celý komentář
...pokud k jeho snímkům někdo vypálí hned negativní (až agresivní) komentáře, tak co by tady asi dále hledal... tohle mě pobavilo :-) Co třeba se z komentářů poučit? Dozvědět se, jak si fotka stojí a jak ji vidí jiní. I když to nemusí znít příjemně. Pravda taková bývá. Chápu, že pro někoho, kdo čeká "oslavné" výkřiky nádhera a ne pravdivý názor na fotku, je asi těžké tu zůstat. Ale od toho tu takovýhle servery jsou.
"Tak jsem si sice říkala, že už sem nevstoupím, ale nakonec mi to nedalo a..." - zobrazit celý komentář
V soutěži- Česko- Slovensko má talent, apod- je taky hodně soutěžících, s vysokým sebevědomím.
Někdy jim prostě chybí trocha sebekritiky a soudnosti.
Ze svého neúspěchu potom obviňují porotu.
Ale i hvězdy z Hvězdné pěchoty si řeknou, zapracuji na sobě a zkusím to příště.
Podle některých snažitelů se potom vyrobí soška Hvězdné pěchoty. Viz- JP. .-)
Je jednoduché si říct, že jsou tu lidé, kteří můj talent nevidí.
Každý ho v sobě musí najít sám.
Nakonec koncový konzument je měřítkem našeho snažení.
Není poptávka a zájem? To o něčem vypovídá.
Pravda je, že pravda i druhý názor se dá vyjádřit "Kulantněji", než je tu občas vidět. .-)
Záleží jen na každém, co si z toho vezme.
Neházej flintu do žita.
Vašík
v této galérii jsem už hodně dlouho, nakonec jsem zůstal už jenom tu, jiné v mezidobí skončily (i zahraniční), nebo už mě nebavilo tam své fotky vkládat, když odezva nebyla téměř žádná, jsem proto rád, že zde mohu nakouknout a případně něco vystavit, není totiž úplně samozřejmé, že to tady pořád ještě funguje a docela i žije, važme si toho,
… a nějaká tak kritika, ta k tomu přece patří, o čem by to bez ní bylo,... NO NI?
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).