-
Diskuse ke galeriím |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"No, řekla jsem jasně, že dokud tu bude neomezený IL, budu povětšinou..." - zobrazit celý komentář
Nevím, proč bych ti měl dávat po papuli? Ale čekám rozumnou debatu s dospělou osobou. Sama jsi ji začala. Jen to nemáš v hlavince srovnaný a vůbec nechápeš, o co jde. Že nějaké tvoje "omezení" nic nezmění. Ať tři, čtyři, padesát, nebo jen jeden, pořád je to ten samej blacklist. Pořád bude stejně fungovat a omezovat lidi v jejich komentářích. A pořád se ho budou takoví jako ty "bát". I když nechápu proč. Nejvíc si, coby fotograf, stejně ublíží ten, co zakáže lidem mluvit pod svýma fotkama. A to tvoje "hodnotím, co se mi líbí" je taky na hlavu. Jednak hodnotíš pěkně blbě a neupřímně, ale taky beze slov. Minimálně těch věcných a k fotografii. O tom jak sama snášíš kritiku asi netřeba mluvit. A pak, když něco plácneš a člověk se tě zeptá proč, neodpovíš. To zrovna nesvědčí o tvé dospělosti a i nteligenci. Proto se nemůžeš divit
"Nevím, proč bych ti měl dávat po papuli? Ale čekám rozumnou debatu s..." - zobrazit celý komentář
Romane, v tvé předposlední větě máš ten důkaz, co jdi se po něm pídil. Být to pod fotkou, tak použiju ten black list.
"Romane, v tvé předposlední větě máš ten důkaz, co jdi se po něm pídil. Být..." - zobrazit celý komentář
Nevidím důkaz, ale myslel jsem si to. Pokud jde o nějaký důkazy, právě dokazuješ jen, že pokud nevíš jak dál, neumíš odpovědět, dochází argumenty, pak místo další diskuse volíš tu pro tebe nejjednodušší cestu. A ještě si myslíš, jak jsi mě potrestala . Uniká ti, že je to jen tvoje špatná vizitka. Mohla jsi to vylepšit ještě tím, že bys mě dala na blacklist po pár slušných nadávkách a před tím, než bych stačil reagovat :-)
"Nevidím důkaz, ale myslel jsem si to. Pokud jde o nějaký důkazy, právě..." - zobrazit celý komentář
Upřímně? Mrzí mne, že není způsob, jak přerušit tuhle moji debatu s tebou.
Bohužel, ve foru není BL. Takže pa.
"Romane, v tvé předposlední větě máš ten důkaz, co jdi se po něm pídil. Být..." - zobrazit celý komentář
Co jsem chtěl, už jsem ti řekl. Konečně mě můžeš dát na onen blacklist
"Co jsem chtěl, už jsem ti řekl. Konečně mě můžeš dát na onen blacklist..." - zobrazit celý komentář
Romane, já vím, že fotit umíš... Dalo mi to práci tě přesvědčit sem něco vložit, a bohužel, mažeš fotky, moc ti tu toho nezbylo. Ale fotit umíš...
O fotkách a o focení víš a znáš jako málokdo.
A o počítači? No, přála bych si, abys bydlel blíž, a abych si tě mohla zaplatit...
Jen trošku vybrousit tu komunikaci...
Ale i tak si tě vážím...
A ne, nemažu ti med kolem pusy, nemám k tomu důvod...
Jen jsem ti to chtěla říct...
"Romane, já vím, že fotit umíš... Dalo mi to práci tě přesvědčit sem něco..." - zobrazit celý komentář
Sice děkuju, ale nějak nechápu, k čemu tahle "informace" a tady, pod diskusí o blacklistu. To vlastně není otázka. Jen konstatování, na které nemusíš reagovat. Ať se zase nemusíš pouštět do nechtěné konverzace :-)
"Sice děkuju, ale nějak nechápu, k čemu tahle "informace" a tady, pod..." - zobrazit celý komentář
Mně se ten komentář KIV líbí, řekla upřímně jak to cítí, co na tom, že se neshodnete v názorech, blacklist je vlastně o ne.. ale i o porozumění mezi lidmi..
"Mně se ten komentář KIV líbí, řekla upřímně jak to cítí, co na tom, že se..." - zobrazit celý komentář
Asi nerozumím, o jaký komentář se má jednat. Ono vůbec nejde o žádné shodování/neshodování, jen o rozdílu mezi řečmi a skutky
"Asi nerozumím, o jaký komentář se má jednat. Ono vůbec nejde o žádné..." - zobrazit celý komentář
Ten poslední přece.. :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).