-
Diskuse ke galeriím |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"Jsem toho názoru, že paní Dagmar se obejde beze šestek člověka, který neumí..." - zobrazit celý komentář
No, za to že někdo neumí fotit se lidi do ignore listu nedávají.
A že by mě dala na IL za to že jí oplácím její šestky, to nehrozí.
"Jsem toho názoru, že paní Dagmar se obejde beze šestek člověka, který neumí..." - zobrazit celý komentář
Ne, že bys, co se Karen týká,neměl pravdu, ale hodnocení všeho nejvyšší známkou jednotně taky není zrovna chválihodný styl odměňování
Pochopila jsem. Za šestky se dává hodnotící na IL.
https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/lide/76721/komentare-uzivatele/
Tak já se polepším.
"Ne, že bys, co se Karen týká,neměl pravdu, ale hodnocení všeho nejvyšší..." - zobrazit celý komentář
Paní bezejmenná psala o hodnocení jen šestkami a psala o nutkání vložit další šestku, je-li v mém úsudku chyba tuto informaci využít ku konstrukci závěru, omlouvám se. Je-li mé hodnocení chybné, omlouvám se. Jsem pouze člověk a chybovati je lidské, což doufám zakázáno není.
Milý pane Kose, položila jsem otázku, za co mě dala paní na IL. Ty jsi mi dal odpověď že neumím fotit a že jí oplácím a předem jsi mi poděkoval za potvrzení, což je jaksi všechno mimo mísu... Je to blbý, ale zas, lepší než chytit ten koronavirus.. takže tak... Zdravím... :-)
Je-li zde ještě někdo, kdož z mého vyjádření neměl jasno o směřovaní poděkování za odpověď na paní Dagmar, pak se omlouvám za nejasnosti.
Pokud jde o oplácení, zde dokonce podsouvaná oplácení šestek, jest to samozřejmě zcestná konstrukce. I zde na odkaze je jasné, že psaní o oplácení šestek je lživé, protože nebyla oplácena šestka: https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/476973
Apeluji na ukončení podlostí, zastavit se, myslet, myslet víc, zda-li je to možné.
Tedy od zastavení útoků na osoby, které se uvolí odpovědět na případné vznesené dotazy. Po ukončení vytváření falešných pocitů u ostatních fotografů o nehezkém jednání, jak zde například ze směru chování paní Dagmar, když opak je pravdou.
No jo, tu fotku kde jsem si dovolila jí dát něco nižšího nejspíš smazala, uplynuly měsíce a já na to zapomněla. Tak se omlouvám. Já obvykle nedávám lidi na IL na doživotí, ale na týden, a ne za to že mi hodnotí fotku nízko, ale za hloupé řeči, což byl i tento případ....
A protože mám už několik měsíců IL vynulovaný, tak jsem na tohle zapomněla...
Ale máš pravdu, sedmu všem a bude klid. Pa.
To jako vážně?? Dát si mě do blacklistu jen za to že jsem se u fotografie zeptal - Co je to? Protože mě opravdu zajímalo co je na snímku. Tak tady je to hustý :)))) asi půjdu o dům dál :( https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/488639/
"To jako vážně?? Dát si mě do blacklistu jen za to že jsem se u fotografie..." - zobrazit celý komentář
No vidíš, mě dal do blacklistu a na nic jsem se ho neptala, dokonce jsem ho občas hodnotila lepší známkou, než si zasloužil. Poprosila jsem Karlu Milcovou, páč jsem se domnívala, že jde o nějaký omyl, aby se zeptala ve zprávě, odpověď byla "ne" a další blacklist pro Karlu. Takže KoKa, nic si z takových lidí nedělej, dle toho, že ho nikdo nehodnotí, jsme tam asi už skoro všichni.. :-)
"No vidíš, mě dal do blacklistu a na nic jsem se ho neptala, dokonce jsem ho..." - zobrazit celý komentář
Aha tak to jo, je to nějakek k...t :))
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).