Téma dne „ODRAZ" čtvrtek 1.10.2020

• Tomava
    Tomava
    06.10.2020 20:56

Rád bych blahopřál vítězům a všem účastníkům poděkoval za opět krásnou soutěž. Samozřejmě oceňuji pomoc Karličky a finální vyhodnocení. A už teď se těším na další téma. Tom

• KáStefi
    KáStefi
    06.10.2020 21:13

Môj obdiv patrí Karle za skvelú spoluprácu a výpomoc :). Ďakujem za príjemnú zábavu pri TéDé

• Festa
    Festa
    06.10.2020 21:16
    Reaguje na Karla Milcová 06.10.2020 20:55:

"Vašíku, účastnilo se 18 lidí, nebodovali 3: Jan Koleček, Mirek Kajzar a..." - zobrazit celý komentář

Děkuji. Jmenovitě to být nemuselo. :-)
    V

• Míla Vildová
    Míla Vildová
    06.10.2020 21:35

Vítězce moc blahopřeji, Karle děkuji za strávený čas se sčítáním, moc potěšilo, DeciBelovi dík za snahu, ono to není na poprvé jednoduché, ale do toho přijdeš, neboj:.)
    Nejvíc mne zamrzelo, že vítězka se třemi archivními fotkami, z nichž dvě, do kterých soutěžící dali svůj čas a napsali své postřehy smazala, sama nezanechala u ostatních ani písmenko a ani nehodnotila.
    Snad to brzy napraví a vymyslí pěkné, zajímavé téma nového TD na které se všichni moc těšíme.

• Festa
    Festa
    06.10.2020 22:26
    Reaguje na Míla Vildová 06.10.2020 21:35:

"Vítězce moc blahopřeji, Karle děkuji za strávený čas se sčítáním, moc..." - zobrazit celý komentář

Jako potrestání by mohlo stačit, že vyhrála. :-)
    Uvidíme jak se k tomu dál postaví.
    Koukal jsem, že tu má jen soutěžní fotky.
    Vidím to skepticky.:-(
    V

• Míla Vildová
    Míla Vildová
    06.10.2020 22:37
    Reaguje na Festa 06.10.2020 22:26:

"Jako potrestání by mohlo stačit, že vyhrála. :-) Uvidíme jak se k tomu dál..." - zobrazit celý komentář

Koukáš dost pozdě, ale třeba překvapí.. :)

• Z9
    Z9
    06.10.2020 22:50

Vítězům gratuluju stejně jako všem ostatním od "bramborové" medaile dál ...
    Karličce jsem už děkovala, taky DeciBEL zaslouží pochvalu - i snaha se cení :-)
    Co mě tedy mrzelo, ne, že vítězka nezanechala u ostatních ani písmenko (to myslím možná nebyla jediná), ale bývalo dobrým zvykem, že vyhlašovatel TD komentoval každou vloženou fotku, jásal nad těmi, co se přesně trefili do jím vymyšleného tématu, radoval se z těch, co ho potěšili kreativitou, huboval za archiv, zkrátka komunikoval (i kdyby jen smajlíkem) ... bavili jsme se všichni ...
    Noví uživatelé FA jsou zvyklí vložit fotku do některé z probíhajících soutěží a čekat ... na hodnocení ostatních či výsledky poroty. Ale já se těším a doufám, že v TD se s námi "starými" příště budou už taky bavit (ve smyslu my si rádi hrajeme :-) a protože právě to "mládí" vyhlašuje nové TD, tak prosím nějaké veselé.
    Díky Zdena

• Paveljan
    Paveljan
    06.10.2020 23:03

Přidávám se ke gratulantům. Konečné pořadí mě tentokrát trochu překvapilo, ale zajímavých fotek bylo tentokrát poměrně dost a téma bylo inspirativní :-) Vítězům sláva a poražení snad nejsou :-) Těším se na další téma.

• Míla Vildová
    Míla Vildová
    07.10.2020 00:03
    Reaguje na Festa 06.10.2020 21:16:

"Děkuji. Jmenovitě to být nemuselo. :-) V..." - zobrazit celý komentář

Proč?

• Atropina
    Atropina
    07.10.2020 00:07

Bylo to fajn. Já mám teď dost napilno tak to flákám a tolik tu nejsem, ale určitě se těším na další téma. Vítězce gratuluji a snad bude vědět co je odměnou v téhle soutěži a co a jak má dělat.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse